De Triatló a Cap Town

El valencià Roberto Sánchez Mantecón obri a Sudáfrica una ambiciosa temporada de triatló

L’imici d’una temporada il.lusionant El triatleta valencià Roberto Sánchez Mantecón (UA Triatlón) obri este cap de setmana Cape Town Sudáfrica la seua temporada internacional més ambiciosa: el de Manises aspira a acabar entre els 70 millors del món en la seua tercera i última temporada com a sub’23. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Cape Town, únic espanyol…

A Sudàfrica, Sánchez Mantecón serà l´únic espanyol a la línia d’eixida de distància sprint d’esta prova internacional Cape Town ITU Triathlon World Cup, amb l’al.licient d’aconseguir una bona actuació en la seua estrena internacional enguany, i amb l’al.liciente de competir al costat de Ciudad del Cabo, i del Cabo de Buena Esperanza.

«És un viatge llarguisim. Sóc l’únic espanyol inscrit en la prova. Però estem parlant d’un esdeveniment de molt prestigi que va a donar-me noves pistes sobre el meu present i el meu futur més immediat» explica Roberto.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Objectius internacionals…

Amb este Cape Town Triathlon ITU que tindrà lloc diumenge a les 16:15 hora local, Sánchez Mantecón obri la seua temporada internacional en què ha dipositat moltes expectativas: «L’objectiu es seguir guanyant terreny al rànquing internacional i intentar colar-me ja entre els 70 primers del món» indica Roberto, que ja ha aconseguit altres èxits internacional a la seua carrera com la quarta plaça al Mundial Junior.

“Me quedan muchos sueños por cumplir”


PUBLICITAT

Ambició…

Més enllà dels reptes internacionals, la temporada es presenta com una última millora en l’últim any de sub’23 abans de donar el bot definitiu a categoria elit.

«A Espanya, espere repetir, com a mínim, la plata absoluta (encara que vaig ser or *sub 23) en el Nacional de distància olímpica. També aspire a acabar entre els 12 primers en el Campionat del Món *sub 23, que enguany se celebra en Gold *Coast, una ciutat australiana que tinc ganes de descobrir des de fa molts anys. I, per descomptat, seguir participant en Copes del Món com a pas previ per a estar, més ràpid que tard, en el meu gran somni, una Sèrie Mundial”.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Triatló a punta de pistola | Sense Límits Aventura - […] De Triatló a Cap Town […]
  2. Sánchez Mantecón, ahora a por el mundial | Sense Límits Aventura - […] De Triatló a Cap Town […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »