Beltrán es confirma líder de la Lliga

La corredora també guanya a la segona cita de la Lliga a la Vall d’Uixó i manté el lideratge

En homes s’imposa Antoñico Martínez i el nou líder és Mario Bonavista

Fotos: Mychip

Hi havia noms que sonaven amb força per estar al davant a la Vall d’Uixó. I es van confirmar. Era la segona parada del Campionat de Lliga CxM FEMECV. Lluna Beltrán (Like Sport Lurbel) i José Luis Del Campo (Mur i Castell-Tuga) defensaven el lideratge després de la primera jornada de Crevillent. Ara a la Vall la cosa es va posar seriosa, seriosa…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

En homes va vèncer Antoñico Martínez (Maratón Crevillent) i en dones Beltrán va fer bona la seua condició de líder. Ella es manté al davant de la general, mentre que en categoria masculina ara el líder és Mario Bonavista (Mur i Castell-Tuga), que a la Vall ha acabat tercer.

PUBLICITAT

30 segons entre Antoñico i Adell

Els 25km i 1.500m de desnivell van dictaminar sentència a la segona prova del calendari FEMECV. Martínez era el favorit i ho va confirmar amb 02:05:26. Segon va arribar Cristóbal Adell (CM Vistabella), amb 02:06:02 en el que va ser una lluita a mort entre els dos corredors fins quasi el final. En tercera posició va arribar el que és el nou líder de la Lliga, Mario Bonavista, amb 02:09:39.

PUBLICITAT

Lluna Beltrán va vèncer a Crevillent amb 02:52:51 i va repetir a la Vall. I també va ser a una carrera ajustada. Després de 25km es va imposar per poc més de dos minuts respecte a Gloria Company (Like Sport Lurbel) -02:54:54-, mentre que tercera va ser, encara més a prop, Eva Castells (Maratón Crevillent), que va creuar la meta amb 02:55:04, a 10 segons de Company.

PUBLICITAT

La general

Els podis de la general provisional de la Lliga FEMECV tenen ara en homes a Bonavista primer, Francisco Vicente Macia (Maratón Crevillent) segon, i José Luis Del Campo (Mur i Castell-Tuga) tercer. En dones, Beltrán domina amb dues victòries, seguida d’Eva Castells i Company.

PUBLICITAT

Per equips

La classificació per equips està dominada pel Maratón Crevillent, seguit del Mur i Castell-Tuga i el Like Sport Lurbel.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Beltrán es confirma líder de la Lliga […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »