Sara Pérez marca el territori CTV

Fran González guanya l’sprinttrail de Xeresa-Mondúver i ho fa també la corredora de l’Àlex Campos Trail que quasi sentencia la general del CTV

Jonathan Benito i Margarita Paucar s’imposen en la prova de trail

Més de 500 corredors van eixir diumenge a disputar i a gaudir del V Trail Xeresa-Mondúver. Era la 5ª prova puntuable del Circuit Trail València-Cajamar (CTV). Va tindre dues distàncies: una de 19,1 quilòmetres i una altra de 10. Entre tots els participants, un nom va destacar per damunt de tots: Sara Pérez (Àlex Campos Team), que ha tornat a guanyar el sprinttrail i que es col·loca com a líder indiscutible de la temporada.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pérez, sempre al podi

Pérez, amb 55 minuts i 45 segons a completar el recorregut, ha entrat primera a tres de les cites disputades i en les altres dues ha estat segona i tercera, de manera que tot pareix indicar que tornarà a ser un altre any més la guanyadora absoluta del CTV. Junt a ella al podi s’estrenava com a guanyador Fran González (CE La Porte Fresca), amb un temps de 46:57.

PUBLICITAT

Nous noms a la llarga

A la prova més llarga, també dos noms nous han destacat. En categoria masculina Jonathan Benito (SOM Passatge), que amb 1:51:20 ha pujat per primera vegada al més alt del podi -cosa que ja havia fet en altres posicions-, i Margarita Paucar (Desnivell + Trail), que ha tardat 2:23:44 en fer la seva carrera. Per equips, el Trail Serra Vernissa s’ha endut el triomf en les dues modalitats.

PUBLICITAT

Canvis per millorar

El Trail Xeresa és un dels preferits pels corredors del Circuit Trail València-Cajamar. En aquesta ocasió s’havien modificat els recorreguts perquè els participants pogueren gaudir de les espectaculars vistes del Pla de la Vella.

PUBLICITAT

Fer cim al Mondúver

A la carrera de 19,1 quilòmetres, el circuit incloïa l’arribada al cim del mític muntanya Mondúver, amb 1.100 metres D +, encara que aquesta no ha sigut l’única dificultat amb què s’han trobat, perquè al quilòmetre 16 els quedava encara una altra pujada molt dura que anava acompanyada d’una baixada molt tècnica.

PUBLICITAT

Tant l’Ajuntament de Xeresa, com el Club d’Atletisme Xeresa i el club Corresendes de Xeresa van col·laborar en l’organització de la prova i han sigut claus perquè tot anara a la perfecció.

CTV: ARA, CHERA-BUSEO

La pròxima cita del circuit 2017-18 serà el 4 de març amb la prova de Chera-Buseo. Després de les Falles i la Setmana Santa, el 6 de maig es desplaçarà fins Cortes de Pallás per acabar, una temporada més, el 27 de maig al Trail Gestalgar-Peña Maria.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »