Triatló a punta de pistola

El valencià Roberto Sánchez Mantecón obri amb una 7 plaça a Ciudad del Cabo una ambiciosa temporada de triatló internacional després de patir un robatori amb assalt els dies previs

Una gran estrena a Sudàfrica… amb incidents El triatleta valencià Roberto Sánchez Mantecón (UA Triatlón) va aconseguir este diumenge una molt destacada serena plaça a la prova de la Copa del Món a Cape Town (Sudàfrica). Més enllà de la prova i la bona actuació, queda també la noticia pel fet que dos dies abans de la cita, va patir a un robatori a Sudáfrica que li va acabar provocant una ferida en el cap, segons conta el Diario Información.  

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un bon esglai

La setena plaça de Roberto Sánchez Mantecón a la Copa del Món de Ciudad del Cabo té una doble alegría. D’una banda el bon resultat, i d’altar banda, haver-se refute de l’esglai que va patir dos dies abans de la prova en ser assaltat a punta de pistola.

Va ser divendres quan Sánchez Mantecón amb el seu company de club Amitai Yonah tornaven cap a l’hotel on estaven hospedats. L’autobús que els conduia els va deixar a 500 metres de l’hotel i en eixe trajecte van ser assaltats a punta de pistola per un lladres que els colpejaren al cap amb la culata de la pistola i els furtaren una motxilla i una roda de la bicicleta, segona indica el Diario Información.

Després de passar per comisaria per a presentar la denúncia i per l’Hospital perquè els atengueren de les ferides, decidiren continuar endavant i fer el Triatló on Sánchez Mantecón va acabar en eixa destacada setena plaça.

PUBLICITAT

Inici… com va acabar

Advertia en la prèvia que esta prova anava a donar-li moltes pistes de com es trova en esta temporada internacional en que el de Manises té grans objectius.

I les sensacions han estat bones. Sánchez Mantecón va aconseguir este diumenge a Cape Town una molt destacada setena plaça a Cape Town ITU Triathlon World Cup, repetint la setena plaça que va aconseguir en el tram final de la temporada passada a Corea del Sur.

UA Triatlón, todo al 7


PUBLICITAT

Amb els millors…

Sánchez Mantecón ha afrontar un triatló de distància sprint on ha estat en tot moment amb els millors, acabant en setena plaça amb un temps de 00:53:12, a menys d’un minut del guanyador, el triatleta local Richard Murray amb 00:52:15, i a només 21 segons de la tercera plaça del pòdium.

PUBLICITAT

Remuntant…

Les sensacions, a més, no han pogut estar millors ja que Sánchez Mantecón ha acabat remuntant en els 5 km finals de carrera a peu per Cape Town, on ha aconseguit el 5 millor crono del sector de tots, i on ha estat capaç d’imposar-se als seus companys finals de trajecte amb l’alemà Valentin Wernz i l’anglés Grant Sheldon.

PUBLICITAT

Temporada ambiciosa…

Este gran resultat internacional reforma la voluntat de Roberto Sánchez Castejón en una temporada en què aspira a acabar entre els 70 millors del món en la seua tercera i última temporada com a sub’23. 

“L’objectiu es seguir guanyant terreny al rànquing internacional i intentar colar-me ja entre els 70 primers del món” indica Roberto, que ja ha aconseguit altres èxits internacional a la seua carrera com la quarta plaça al Mundial Junior.

“Me quedan muchos sueños por cumplir”


Compartir aquesta notícia a

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »