8 cites de BTT a les Comarques Centrals

El Circuit BTT Comarques Centrals comença el 25 de febrer a Beniarbeig i es tanca a Polop el 3 de juny

Huit proves. Huit. Les set millors per puntuar en el Circuit. I en quin Circuit? En el de BTT Comarques Centrals. La primera cita, a Beniarbeig el diumenge 25 de febrer (10:00h), amb 32km de distància i 1.000m de desnivell. L’última, el diumenge 3 de juny a Polop. Ben concentrat tot. Ben animat. Amb un bon sabor de boca. Ara toca tastar-ho…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Categories i inscripcions

El Circuit BTT Comarques Centrals aposta per la diversificació de categories. Els premis, per a tots els grups i edats, les fèmines, juvenils, sub-23, elit, máster-30-35-40-45 i máster plus (més de 50 anys). Les inscripcions, ací:

http://www.multiesport.es/evento/ver/160

PUBLICITAT

Maillot de líder

Els líders són sempre els líders. En les Comarques Centrals també, així que el primer i la primera classificada portaran el maillot que els acreditarà com a els primers de la general. La peça de roba estarà patrocinada per l’empresa de La Vila Joiosa Paraís Descans.

PUBLICITAT

Regals per als de 7 de 8

Tots els participants que completen 7 de les 8 proves que formen el Circuit rebran un obsequi per part de l’organització. Igualment, hi haurà en cada prova una bossa del corredor de la marca 42K. A més, per als que ho desitgen estarà l’opció de comprar, amb cada inscripció i a molt bon preu, la roba amb disseny del Circuit, cosa que es fa amb la col·laboració de Faster Wear.

PUBLICITAT

Tram cronometrat

En carrera hi haurà al·licients. Un d’ells serà el Sector Cala Bandida… això significa que hi haurà un tram cronometrat per Multiesport que tindrà de regal un dinar o sopar al restaurant de Xàbia que posa nom al tram, valorat en 70 euros. Se l’endurà el millor temps. I, a més, hi haurà també un maillot de líder per a la general d’aquesta competició.

PUBLICITAT

Per equips

Almenys cinc membres fan equip. Això s’ha de tindre en compte per poder optar a la classificació per equips. El  premi, senzill i saborós… un pernil per al grup més nombrós de cada prova.

PROVES I DATES

A més de Beniarbeig i Polop, enmig dels dos extrems del calendari, altres sis: Benigànim, Villalonga, Llutxent, Senija, Castelló de Rugat i Moixent. El calendari és el següent:

 1. Beniarbeig, 25 de febrer
 2. Benigànim, 4 de març
 3. Villalonga, 25 de març
 4. Llutxent, 8 d’abril
 5. Senija, 15 d’abril
 6. Castelló de Rugat, 13 de maig
 7. Moixent, 27 de maig
 8. Polop, 3 de juny.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] 8 cites de BTT a les Comarques Centrals […]
 2. Beniarbeig obri les Comarques Centrals | Sense Límits Aventura - […] 8 cites de BTT a les Comarques Centrals […]
 3. BTT: Senija debuta amb tot | Sense Límits Aventura - […] 8 cites de BTT a les Comarques Centrals […]
 4. Parreño vs Medina: duel de BTT | Sense Límits Aventura - […] 8 cites de BTT a les Comarques Centrals […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »