Almedíjar, espases en alt

La cita és el diumenge 18 de febrer i està organitzada pel Club Deportivo Som Passatge de València

Han confirmat la presència els guanyadors de l’edició reina de l’any passat: Sara Pérez i Jonathan Benito

Almedíjar ho té tot de cara per ser una prova màgica. L’any passat va ser la neu la que va fer d’ella una cita mítica i per al record. Enguany, tot i l’avís d’aigua que hi ha, aspira a millorar perquè entre altres coses la llista de participants amb opcions de victòria és més que interessant. Els guanyadors de 2017 en la prova reina, Jonathan Benito i Sara Pérez, seran a l’eixida. Tindran batalla amb la resta.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Les inscripcions per al Trail d’Almedíjar i totes les seues modalitats estan tancades des de fa un mes perquè estan completes. Parlem d’una cita que guanya adeptes cada any perquè voler córrer i poder inscriure’s és per als que estan més atents.

PUBLICITAT

Els noms de la reina

En la prova reina hi haurà noms per tindre en compte. Com no podia ser d’altra manera, defensaran el títol de l’any passat tant Jonathan Benito com Sara Pérez. Però també estaran a la línia d’eixida Cristian Callau, Luis Aparicio, Gabi Valero, Raul Inglés, Vicente o Rafa Fernández. En dones, destaquen com a màximes rivals de Sara Pérez Margarita Paucart i Xari Adrian.


Almedíjar, senda nova


PUBLICITAT

Els candidats a l’sprint

Pel que fa a la carrera sprint, alguns dels corredors i corredores que sonen com a favorits són els d’Alex Campos, Victor Serrano, Cristian Álvarez o Sofia García.

PUBLICITAT

Equips

Almedíjar és cita de conjunt. És un lloc emblemàtic que inspira comunitat i per tant molts clubs formen grans expedicions per assistir-hi. L’equip que més integrants aporta a la carrera serà el Redolat Team, que suma 34 inscrits. El premi per a l’equip més nombrós que participe a la prova és d’un pernil i una ampolla de vi d’Almedíjar.


El Trail Almedíjar más extremo


PUBLICITAT

Dorsals, a Intersport

Els dorsals es poden recollir a Intersport. L’organització recorda que hi haurà ofertes per a la recollida en tenda. Igualment, la bossa del corredor té una gran quantitat de detalls: un Buff, samarreta, una mostra de crema phisiorelax i, a més, una setmana de entrenament gratuïta a Paleotrainning Valencia.

Dossier per als corredors

L’organització posa a disposició dels corredors tota la informació necessària per acudir a Almedijar amb tot controlat. Només has de clickar ací per accedir al dossier.

DOS KMS MÉS

La prova llarga, cal recorda-ho, ha augmentat enguany dels 28 als 30km. El motiu és una nova senda que s’ha inclòs. Això vol dir que puja també el desnivell acumulat i passa a ser de 1.450m quan l’any passat era de 1.300m. La distància curta comptarà amb 15km i 400 metres de desnivell.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lligues, trails, circuits… cap de setmana! | Sense Límits Aventura - […] Almedíjar, espases en alt […]
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Almedíjar, espases en alt […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »