Ultra, trail i més a Espadà

El 24 i 25 de febrer, l’UTES, el TES i la novetat del C17ES de la cursa d’Espadán Events

Les inscripcions estan obertes fins el 14 de febrer

 

El 24 i 25 de febrer estan marcats en roig. És la cita amb la Serra d’Espadà. Són els dies en què es disputen l’UTES (Ultra Trail Espadà) de 106km amb 6.200m/+, el TES (Trail Espadà) de 60km i 3.800m/+ i la novetat, el C17ES de 17km i 1.200m/+. És un cap de setmana clau, amb Vall d’Uixò i les Coves de Sant Josep de regal d’eixida, i una gran quantitat de sentiment d’amor a la muntanya sobrevolant-ho tot.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Eixides a les Coves

Ningú que estime la muntanya pot dir que no a una eixida de carrera des del pulmó de la Serra d’Espadà. Les Coves de Sant Josep, a més, ja són un senyal d’identitat per al Club Espadán Trail Events i tot el moviment que genera al voltant d’aquesta cita esportiva.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Per poder participar s’ha d’anar ràpid perquè el 14 de febrer és l’últim dia per inscriure’s. Són distàncies llargues que s’han de preparar per part dels corredors, però també per part dels organitzadors, que han de tindre tancades les llistes amb temps. Per inscriure’s, ací:

PUBLICITAT

Nova distància: C17ES

Una altra novetat d’enguany és la incorporació d’una nova distància, els 17km de la C17ES. Tindrà 1.700 metres de desnivell i es tracta d’una carrera per a un públic molt més ampli. L’organització vol destacar que tot i que és una distància més curta, el segell d’Espadán Trail Events segueix intacte.

PUBLICITAT

Horaris

L’UTES eixirà a la mitjanit. Tenen per davant 106km i més de 6.000 metres de desnivell. Un altre dels objectius de qualsevol Ultra és el poder veure eixir el sol. Aquesta sensació de pau que genera la solitud a la muntanya i la comunió amb la natura que apareix en forma de llum a l’horitzó. Magistral moment.

PUBLICITAT

La TES, amb els seus 60km, que no són pocs ni molt menys, eixirà a les sis del matí, perquè el dia és llarg però la distància també. Finalment, la nova cursa de 17km arrencarà a les nou del matí.

Puntuables para UTMB

Un dels punts a favor d’aquesta prova ‘espadanera’ és que l’UTES com la TES són puntuables en l’Ultra Trail Mont Blanc (UTMB), gràcies a la concessió dels punts ITRA. Ha sigut un treball, un esforç de temps aconseguir aquest reconeixement perquè la carrera castellonenca siga puntuable.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Ultra, trail i més a Espadà […]
  2. UTES i TES per somiar | Sense Límits Aventura - […] Ultra, trail i més a Espadà […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »