El Gegant decideix la Lliga

La competició de Curses x Muntanya Marina Alta es tanca amb la prova d’Ondara

Aida Pérez i Pedro José Martínez són els líders després de l’Ocaive de Pedreguer

La Lliga de Curses per Muntanya Marina Alta va arrancar fa dues setmanes a Pedreguer amb l’Ocaive. D’allà van eixir dos líder, Aida Pérez i Pedro José Martínez. El títol es decidirà a Ondara, el pròxim diumenge, amb el Gegant de Pedra. Segària-Ondara per donar-ho tot.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tres modalitats

Hi ha tres modalitats de carrera per a la cita del Gegant. El trail de 20km, els 13,5 km o la marxa senderista de 13,5km. Per a tot, el màxim d’inscripcions estava instal·lat en les 750 persones.


El Gegant de Pedra es reinventa


PUBLICITAT

Els líders

De Pedreguer, fa quinze dies, van eixir dos líders. Una era Aida Pérez, que es va imposar als 21km de la primera prova d’aquesta Lliga amb 2.21.28. La segona classificada va ser Alba García i tercera Anto Valero.

PUBLICITAT

En homes, Pedro José Martínez va ser segon a Pedreguer però és el primer dels inscrits a la Lliga, així que és el líder i favorit. El segon candidat és David Ruiz, mentre que Llorenç Montserrat tancaria el podi lliguer si la competició acabarà així. Per a les dones i els homes que ocupen el podi, l’organització ha reservat una sèrie de regals.

PUBLICITAT

Recollida de dorsals

El dorsals de la carrera es poden recollir a Llença Esports, que és la tenda patrocinadora de la cursa, així com del Club Atletisme Ondara i de la Lliga de Curses per Muntanya Marina Alta. Està situada a Dénia, a la Ronda Muralles 1 –és l’antiga tenda Tururac.

PUBLICITAT

Dissabte els dorsals es poden recollir a la tenda de 09:30 a 13:30 i de 16:30 a 19:30. A les 19:30 es durà a terme el briefing de la prova, per explicar els recorreguts, consultar dubtes i exposar les novetats.

Descomptes

Aquells que vagen a pels dorsals dissabte tindran descomptes del 50%. Igualment, els inscrits al GDP 9.0 tindran rebaixes especials del 40% i 50% en tots els productes de running i trail, durant tota la setmana.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »