Suspesa la prova a Callosa de la Liga CxM FEMECV

La FEMECV anuncia la cancel.lació de la prova de pròxim 25 de febrer a Callosa de Segura

El Campionat de Lliga queda finalment integrada per 3 proves i es decidirà pròxim 3 de març a Benissa

La Liga CxM FEMECV es queda coixa. Este dimecres 14 de febrer la FEMECV ha anunciat oficialment la suspensió de la prova que pròxim 25 de febrer havia de disputar-se a Callosa de Segura.

Una mala notícia que farà que finalment el Campionat de Lliga CxM FEMECV quede integrat per 3 proves, i que després de les dos ja disputades a Crevillent i la Vall d’Uixó, tot quede per definir pròxim 3 de març a Benissa…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La suspensió…

La suspensió s’ha conegut a només 11 dies de la prova, i segons ha indicat la FEMECV, es deu pels problemes en la gestió dels tràmits oficials a l’hora de tindre els permisos pertinents per a poder efectuar la Callosa Extrem.

S’ha estat esperant per a poder aconseguir-los, però davant la possibilitat que la suspensió arribara més endavant s’ha anunciat este dimecres 14 de febrer de forma definitiva.

PUBLICITAT

El comunicat…

El comunicat que ha publicat la FEMECV en la seua web és el següent:

«Lamentamos tener que comunicaros la cancelación del evento programado en Callosa de Segura, para el próximo día 25 de febrero de 2018, el motivo ha sido las desavenencias con los trámites oportunos que necesitábamos para poder realizar dicha actividad, que tanto la FEMECV como el club organizador han intentando por todos los medios tenerlos concedidos, pero hay veces que las circunstancias no van a nuestro favor» indica el comunicat. «Nuestras más sinceras disculpas por las molestias ocasionadas».

Per la seua banda el Centre Excursionista de Callosa de Segura, responsables de la prova, han lamentat la suspensió, però han indicat que no descarten que es puga fer més endavant, ja fora del Campionat de Lliga CxM FEMECV.

PUBLICITAT

La Lliga…

Així les coses el Campionat de Lliga CxM FEMECV quedarà finalment conformat per 3 proves habituals als últims anys, i no amb 4 com era la idea inicial d’enguany donant-li una major durada. La prova final tindrà lloc pròxim dissabte 3 de març a Benissa amb la cita que organitzen des del Grup Margalló de Benissa i Benissa Atletisme.

PUBLICITAT

Més emoció…

La suspensió de la prova a Callosa de Segura deixa en només una l’oportunitat que resta per als corredors de aspirar a lluitar pel títol o a millorar les seues aspiracions. Benissa per tant dictarà sentència en les seues modalitats absoluta 22,65 km / 975+ o cadet i juvenil amb 14 km 400+.

Allà arribaran Mario Bonavista (Mur i Castell Tuga) i Lluna Beltrán (Like Sport Lurbel) com a líders, però sense poder refiar-se. Especialment en el cas dels homes on Bonavista arriba amb minut i mig d’avantatge respecte de Francisco Vicente Macià (Marathon Crevillent) i un parell de minuts respecte del veterà José Luis Del Campo Gijón (Mur i Castell-Tuga) i José Antonio Luna (Marathon Crevillent), amb Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) i Sebas Sánchez (Marathon Crevillent) més endarrerits.

En categoria femenina Lluna Beltrán arriba més consolidada després de la doble victòria en Crevillent i la Vall d’Uixó, i acumula un aventatge de 4 minuts exactes respecte de Eva Castells (Marathon Crevillent) i uns segons més respecte de la seua companya de club Gloria Companys (Like Sport Lurbel)

PUBLICITAT

MES SUSPENSIONS 

La suspensió de la prova a Callosa de Segura era un rumor que venia parlant-se en les últimes setmanes en el món del Trail. La oficialitat fa que recordem altres suspensions recents al Campionat de LLiga CxM FEMECV. Fa dos anys es va suspendre la tercera de la proves que havia de disputar-se a Aigües.

Tavernes acollirà la tercera prova de la Lliga CxM FEMECV


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Suspesa la prova a Callosa de la Liga CxM FEMECV […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »