Lligues, trails, circuits… cap de setmana!

El diumenge es concentren les carreres, fins a cinc en total

Destaquen sobretot el Trail d’Almedíjar, el Gegant de Pedra i el Serragrossa Trail

El cap de setmana planteja una vista global del panorama ‘trailer’ de la Comunitat. De Nord a Sud. Des de la serra d’Espadà castellonenca fins la Serragrossa alacantina. Cinc proves entre les que destaquen el Trail d’Almedíjar, el Gegant de Pedra d’Ondara i el Serragrossa Trail d’Alacant. Avant amb tot…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Almedíjar molt obert

El que s’espera del Trail d’Almedíjar d’enguany i els seus 30km és una prova molt oberta. En la llista d’inscrits estan els defensors del títol del 2017, Jonathan Benito i Sara Pérez, però vénen tants bons i bones corredores que tot pot passar.

També estaran a la línia d’eixida Cristian Callau, Luis Aparicio, Gabi Valero, Raul Inglés, Vicente o Rafa Fernández. En dones, destaquen com a màximes rivals de Sara Pérez Margarita Paucart i Xari Adrian.


Almedíjar, espases en alt


 

PUBLICITAT

Serragrossa obre el meló

El Serragrossa Trail és la primera cita del circuit Alicante Cross 2018. La carrera aposta per una distància assequible per a tot el món amb 9km i un desnivell de 358 metres. L’eixida serà a les 9.30h del diumenge. S’haurà d’estar atent a com evoluciona perquè d’ací eixiran els primers líders del circuit alacantí.


Serragrossa Trail inaugura el Alicante Cross Series


PUBLICITAT

Gegant de Lliga a la Marina

La Lliga de Carreres per Muntanya de la Marina es decideix diumenge al Gegant de Pedra d’Ondara. De la primera cita, l’Ocaive de Pedreguer, van eixir líders Aida Pérez, que es va imposar als 21km, i Pedro José Martínez. Tot està per aclarir…

Hi haurà tres modalitats geganteres: El trail de 20 km, els 13,5 km o la marxa senderista de 13,5 km. Amb 750 persones gaudint de la muntanya de la Marina com poques voltes podran fer.


El Gegant decideix la Lliga


PUBLICITAT

Apadis Tetrail Solidari

A Villena, a partir de les 8.00h i també diumenge, se celebra l’Apadis Tetrail. Es tracta d’un trail solidari organitzat per l’Associació Per a l’Atenció de persones amb Discapacitat Intelectual de Villena i comarca.

La idea de la carrera és córrer en equips de quatre i amb quatre raons solidàries: solidaritat amb el medi ambient, amb el company, amb el ‘rival’ i amb Apadis. Han preparat dos recorreguts: 33km i 1450m/+, i 19km i 870m/+, aquest en carrera o senderista.

PUBLICITAT

Tomaca d’Alginet

Però no queda ací la cosa. No. Hi ha més cites. Com la del Tomaca Trail d’Alginet del diumenge. Es tracta d’un tres en un, és a dir, tres distàncies baix un mateix nom: 21km i 500m/+ a les 09:00h, 10km i 270m/+ a les 09:30h , la mateixa hora en què es donarà l’eixida a la modalitat senderista en aquesta mateix distància.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »