L’Open mana el cap de semana

Els btteros tenen tres opcions: Vila-joiosa, Caudete i Alborache

La segona cita de l’Open, la tercera de les Muntanyes Alacantines i una marxa

El cap de setmana bttero ens porta a tres llocs però cal destacar la Vila-joiosa. La localitat alacantina acull la segona prova de l’Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana. Són sis proves en total i en aquesta segona segur que les classificacions general ja marquen el terreny.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A més de l’Open a la Vila, el calendari duu el pilot de les rodes grosses a Caudete. Es tracta de la tercera prova del Circuit de les Muntanyes Alacantines. A més, hi ha btt a Alborache amb la seua 18a marxa.

PUBLICITAT

Segona de l’Open

L’Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana arriba aquest pròxim diumenge a la Vila Joiosa. Ho fa per canviar o continuar amb els líders de la primera cita, la de Banyeres de Mariola, que va obrir la competició. Són sis proves en total.


L’Open BTT XC arranca a Banyeres


PUBLICITAT

Els líders

Després de la prova de Banyeres de Mariola, els líders de l’Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana en les respectives categories són Iván Díaz (elits), Jorge Gómez (sub-23), Elena Lloret (fèmines open), Jorge Amorós i Lucía Aguilar (júnior), Joaquín García (cadets), Ismael Sánchez i Ariadna Rodenas (màster 30), Daniel Cepa (màster 40), Jaume Pérez (màster 50), Andrés Imperial i Vania Rico (infantils), David Ivars i Raquel Pérez (alevins), Marcos Puig i Mar Miralles (principiants) i Álex Miralles i Valeria Almena (promeses).

PUBLICITAT

Caudete

La localitat de Caudete acull diumenge la que és la tercera prova del Circuit de les Muntanyes Alacantines. L’eixida serà a les 10.00h del matí a una cita en què ja estan agafant forma, i molt clara, les classificacions generals. Quedaran quatre proves més per conèixer els guanyadors finals: Crevillent el 4 de març; Yecla l’11 de març; Elda el 8 d’abril; i Pinós el 29 d’abril.

PUBLICITAT

Alborache

Majoria d’edat per a la marxa de btt d’Alborache, que arriba a la 18ª edició. La proposta són 39 km des de les 9.00h del matí del diumenge. L’eixida des del Parc Sant Jaume. La prova està organitzada pel Club BTT Socanya.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »