Noves dates a la Lliga de Clubs

El canvi del Duatló d’Alzira, suspès per la pluja, obliga a moure el calendari

La prova d’Alzira passa ara al 25 de novembre i puntuarà doble

 

Ja deia Raimon que al seu país la pluja no sap ploure. O plou poc, o plou massa. Si plou poc és la sequera, i si plou massa és un desastre. I a Alzira, fa unes setmanes quan s’havia de disputar el seu duatló, va caure una de bona. Tanta aigua i en tan poc temps, que la cursa es va haver de suspendre. I ara, la Federació ha hagut de fer els canvis pertinents a la Lliga de Clubs Caixa Popular 2018.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Per primera, el Duatló d’Alzira passa ara al 25 de novembre. I puntuarà doble igual que la primera cita de la Lliga, el duatló d’equips de Massamagrell del passat 11 de febrer. Vist així, Alzira serà la penúltima prova de tot el calendari esportiu de la Federació

PUBLICITAT

Reglament de la Lliga

Amb el nou reglament de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2018, les proves per equips i l’última competició puntuen doble. Això significa que Massamagrell era doble, així com Alzira el 25 de novembre i també la prova de l’Alt Palància del 24 de juny. Aquesta serà triatló per equips.

PUBLICITAT

Puntuen senzill

Amb la nova situació, puntuen senzill, és a dir normal, Duatló Sprint Trinoulas del 14 d’abril, el Calp Triatló del 29 d’abril i el Triatló de Pinedo del 27 de maig.

PUBLICITAT

Així està el rànquing

Després de la primera prova, la de Massamagrell, el rànquing en dones i homes de Primera està dominat pel CEA Bétera i CDM-ECL Avant Moncada, respectivament.

PUBLICITAT

En dones, l’equip de Bétera suma 50 punts, pels 45 del CT Sueca i els 41 del Moncada, que són segon i tercer, respectivament. En homes, manen els montcadenses amb 50 punts, pels 45 del CEC Antella i els 41 del Tricanet de Berenguer.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »