Aida Pérez i Pol Rodríguez guanyen el Gegant

La carrera d’Ondara acaba en mans de la també vencedora de la Lliga CxM de la Marina

En homes, la general després de la Serra de Segària ha sigut per a David Ruiz en abandonar Pedro José Martínez

La Serra de Segària va viure una jornada humida per acollir la Gegant de Pedra. La prova era l’última cita de la Lliga de Carreres per Muntanya de La Marina. Els guanyadors de la competició que sumava la cita d’Ondara i Pedreguer de fa dues setmanes han sigut Aida Pérez i David Ruiz. La carrera de 19km de hui ha acabat en mans de Pérez i del català Pol Rodríguez.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Aida, Gegant i general

Aida Pérez va tindre una plàcida carrera, per imposar-se en categoria femenina. Alba García era la seua rival per la general de la Lliga de la Marina però com que no es va presentar a Ondara, el títol el tenia Pérez en safata. La seua carrera va ser tranquil·la, lluitant això sí contra els elements en un dia de molesta pluja.


El Gegant de Pedra es reinventa


PUBLICITAT

Ruiz guanya la Lliga

David Ruiz era candidat al títol però no ho tenia fàcil. El seu rival era ni més ni menys que Pedro José Martínez, que va vèncer a Pedreguer. Però el líder va tindre problemes en carrera i va haver d’abandonar. D’aquesta manera, Ruiz tenia tots els números per imposar-se a la Lliga. I així ho va fer.


La Lliga CxM de la Marina Alta és doble


PUBLICITAT

Fina i constant pluja

La pluja va ser una de les grans protagonistes perquè tot i no ser copiosa, sí va ser fina però constant. Fins el migdia va estar caient aigua de manera suau. D’aquesta que pareix que no cala, però sí. El perill estava en les relliscades en plena muntanya. Dels vora 700 inscrits, finalment van córrer al voltant dels 500.

PUBLICITAT

La Serra de Segària, envoltada en un núvol que no volia moure’s, va ser humida. Tant que s’havia d’anar en compte en carrera. I més quan hi ha un títol en joc com era la Lliga de la Marina. L’edició del Gegant de Pedra va posar punt i final a la competició lliguera de la comarca, que espera comptar amb més proves en els pròxims anys.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Circuit Trail Marina es multiplica | Sense Límits Aventura - […] Aida Pérez i Pol Rodríguez guanyen el Gegant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »