Beniarbeig obri les Comarques Centrals

El Circuit de BTT s’estrena amb la carrera del pròxim diumenge

Seran 32km i mil metres de desnivell en una jornada de pura bicicleta de muntanya

És la primera cita i com a tal sempre manté una miqueta la tensió prèvia. La Marxa de BTT de Beniarbeig donarà l’eixida a les huit proves que componen el Circuit de les Comarques Centrals. La cita és el diumenge 25 a les 10:00h, amb 32km de distància per davant, i 1000m de desnivell.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Es tracta d’una marxa d’alta intensitat. Sense quasi descansos, els seus 32km poden fer-se realment exigents. A més, s’ha de tenir en compte el tram cronometrat, que sempre està bé obrir gas… Serà el sector Cala Bandida, on hi haurà una classificació particular i fins i tot un maillot de líder.

Caixons

A l’eixida hi haurà dos caixons. Un per als que participen en el Circuit de les Comarques Centrals, i un just després per als que formen part de la marxa de Beniarbeig. És a dir, que només (de moment) s’han apuntat a aquesta cita. En la resta de proves del calendari també serà així, amb dos caixons, i amb el líder i el seu maillot entre ells.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Per a inscriure’s en la cita de Beniarbeig i també per als interessats en tot el Circuit de les Comarques Centrals, cal estar atents a les dates.

  • Per a les inscripcions del circuit complet, hi ha temps fins el dimecres dia 21 a les 23:59 hores.
  • Per a Beniarbeig, fins el divendres 23 a les 15 hores. En tot cas, cliqueu en el següent enllaç:

PUBLICITAT

Premis i categories

Entre tots els premis que hi haurà a la marxa, està com és habitual un que sempre agrada molt. Es tracta del pernil que es durà aquell club amb major número de participants. Això sí, després cada categoria, com és normal, té el seu trofeu en joc, depenent de la categoria: fèmines, juvenils, sub-23, elit, máster-30-35-40-45 i máster plus (més de 50 anys).

PUBLICITAT

Héctor Barberá

Una de les novetats d’aquesta setmana és que s’ha confirmat una presència il·lustre. Es tracta del pilot de Moto2 del Mundial de motociclisme, Héctor Barberá, que estarà en l’eixida de la marxa.


8 cites de BTT a les Comarques Centrals


El Circuit

Benigànim serà, el pròxim 4 de març, la prova que agafarà el relleu de la inicial de Beniarbeig. Després vindran les cites de Villalonga (25 de març), Llutxent (8 d’abril), Senija (15 d’abril), Castelló de Rugat (13 de maig), Moixent (27 de maig) i Polop (3 de juny).

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Beniarbeig obri les Comarques Centrals […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »