Autonòmic sprint a Onda

Primera gran prova de foc per als duatletes amb el Campionat de la Comunitat

Jesús Gomar i Davinia Albinyana són els actuals campions en vèncer en 2017 a Vila-real

Poc a poc va vestint-se el món del duatló. Algunes són ja les carreres que s’han disputat en les anteriors setmanes. Ara arriba el torn per a un dels plats forts. Onda acull diumenge 25 a partir de les 9.00h el Campionat Autonòmic de distància curta (5-20-2,5). La novetat d’enguany és que el circuit de ciclisme será diferent perquè serà totalment pla.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La cita castellonenca rebrà a les grans figures ‘corredores’ del duatló de la Comunitat. Sempre és una prova que acaba deixant senyals de les i els duatletes que estan més en forma. També, a més, comença a perfilar-se la temporada de triatló a l’horitzó. Un Autonòmic de duatló sempre és una bona manera d’escalfar motors i fer tests per veure estats de forma.

PUBLICITAT

Temporada llarga

Cada any i cada temporada és similar. El calendari està molt just i hi ha un gran nombre de carreres. Les importants, les oficials perquè s’entenga, reben tractament especial en les planificacions dels esportistes. Un any triatlètic com el que es presenta exigeix mesura, i per això l’Autonòmic de Duatló Sprint és sempre una incògnita.

PUBLICITAT

Alta participació

Això sí, les inscripcions a principi de setmana estaven en pràcticament 200 persones. El ritme en què van apuntant-se sempre accelera en la part final del calendari, així que és d’esperar que diumenge la participació serà ben alt. El màxim són 500 duatletes.

PUBLICITAT

Onda, Circuit de Castelló

El Duatló d’Onda, que arriba a la seua 6ª edició, a més de ser Autonòmic també puntuarà per al Circuit de Duatlons de Castelló. És la tercera prova del calendari castellonenc, després d’Almenara i Vila-real. Encara quedaran després el Ciutat de la Vall d’Uixó el 10 de març, el duatló de Castelló el dia 25, també de març.

PUBLICITAT

2017: Gomar i Albinyana

L’any passat l’Autonòmic es va disputar també a la província de Castelló. Va ser a Vila-real, on es van imposar Jesús Gomar (Universidad de Alicante) i Davinia Albinyana (Diablillos Rivas).

Va ser emocionant perquè Gomar va vèncer per tan sols 5 segons al seu company d’equip Lasse Luhrs. Igualment, en dones Albinyana va haver de lluitar molt contra Noelia Juan (Bétera) que va ser segona a només 11 segons.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »