Ja estan ací: Escarchón, UTES i Moixent

Tres cites manen el cap de setmana: són les curses d’Ademús, la Serra d’Espadà i la Costera

També se celebren les proves d’Anna, Borriol i el Canicross de Vilanova d’Alcolea

Tres són les carreres que manen sobre la resta en el cap de setmana que ens ve al damunt. Són l’Escarchón Trail d’Ademús, l’Ultra i el Trail de la Serra d’Espadà (UTES i TES), i el Trail de Moixent. Això sí, com sempre el calendari va ple, i de tota la resta de cites també en parlarem. Anem amb tot.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Escarchón Trail

La primera prova que tenim en ment és l’Escarchón Trail. Una carrera a Ademús que aquest any canvia un poc. Un poquet. Bé, una poquet important… el tema és que si abans la part exigent estava al principi, ara estarà al final. Simplement, les reserves d’energia dels corredors i corredores hauran d’estar plenes per afrontar la crono final. Són 25km i, amb el canvi que s’ha fet, 1200 metres de desnivell. La carrera d’11km es manté igual que en edicions anteriors.


Escarchón: lo duro, al final


PUBLICITAT

UTES i TES

Si el cap de setmana passat la Serra d’Espadà rebia el Trail d’Almedíjar, aquest arriba l’Ultra i el Trail coneguts com UTES i TES. Al mateix escenari, amb el mateix bon regust que deixa, amb idèntica il·lusió. Tres distàncies per gaudir del territori natural, del parc natural, de tot. Les proves són l’UTES que eixirà a la mitjanit del dissabte amb 106,00km i 6200m /+, el TES que arrenca a les 06:00h amb 60,00km i 3800m /+, i els 17km de la nova carrrera, la C17ES de les 09:00h. I, de regal, la Vall d’Uixò i les Coves de Sant Josep d’eixida i arribada. Ben treballat pel Club Espadán Trail Events.


Ultra, trail i més a Espadà


PUBLICITAT

Moixent, la nostra Toscana

Diuen dels voltants de Moixent que és la Toscana valenciana. Només s’han de veure les zones de raïm i les oliveres al fons. Però també per aquell paisatge que convida a la tranquil·litat, amb crestes que ens fan tindre una visió ampla i magnífica de l’entorn. Diumenge es corre la prova de Trail. Un Trail de Moixent que compta amb dues distàncies: els 22km i els 11,3. A més, amb un ampli ventall de premis per a tots ja que les classificacions per categories no són acumulatives.


Moixent, más espectacular


PUBLICITAT

Canicross a Vilanova

La província de Castelló ha creat la seua Lliga de Canicross i ho ha fet amb un calendari de cinc proves. Ja s’han disputat dues –Figueroles i Cabanes- i ara arriba la tercera a Vilanova d’Alcolea, dissabte 24. La quarta prova serà a la Serra d’en Garcerán, el 25 de març, i el circuit es tancarà el 4 d’abril a Borriol.


Els gossos també corren


PUBLICITAT

Trail d’Anna

El circuit Valencia Trail Race torna a traure el cap. Ho fa amb el III Trail d’Anna que es disputa diumenge 25 amb quatre distàncies. Serà una llarga jornada d’esport. La primera de les proves serà la llarga, la de Marató, amb els 42km i 1800m/+ i eixida a les 8.30h. Una hora després arrencaran les altres tres distàncies: el trail de 21km i 900m/+, l’sprinttrail de 14km i 650m/+, i la caminada de 13km i 650m/+.

Marxa de Borriol

A Borriol arriba una de les cites del circuit de Curses per Muntanya Castelló Nord. Es tracta de la XX edició de la Marxa a Peu per Borriol, de 25km i 2500m de desnivell acumulat, i la VII Marxa a Peu per Borriol no competitiva, de 15km i 1060m de desnivell acumulat. Les dues eixiran a les 8.00h des de la Plaça la Font de Borriol, on també estarà la meta.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »