Cinema de muntanya a Canet

El Mendi Tour arriba a l’Auditori Municipal amb quatre produccions: tres curts i un llargmetratge, a un preu de 3 euros

Ja sabeu. La natura, la muntanya, tot el que significa. No és ni més ni menys que una manera de viure. Una cultura. Un sentiment, per suposat… De tot això se’n fan ressò diferents festivals de cinema al llarg de l’any i en tota Espanya. I habitualment. Ara arriba a la Comunitat Valenciana, a Canet d’En Berenguer en concret, el Mendi Tour.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Es tracta del circuit basc promogut pel Bilbao Mendi Film Festival. La idea és promoure el cinema de muntanya, amb xicotetes sessions, però intenses, per diverses localitats espanyoles. A Canet es podran veure quatre produccions: un llargmetratge i, abans tres curts.

PUBLICITAT

Què es veurà?

L’oferta a Canet començarà amb tres curts. El primer, ‘Aurrera’, seguit de Song for the Nomad i The Time Within. Finalment, la pel·lícula amb què es tancarà la programació serà ‘Dirtbag: The Legend of Fred Beckey’.

PUBLICITAT

On i quan

Per seguir les projeccions s’ha d’anar dissabte 24 a l’Auditori Municipal de Canet d’En Berenguer. El preu per seguir tota la sessió és de tres euros. L’hora: a les 18:30h. La cita compta amb el suport de l’ajuntament de la localitat.

PUBLICITAT

Solidaritat

El Mendi Tour té una finalitat solidària. Els organitzadors han anunciat que la recaptació es donarà en el cas de Canet als projectes d’SOS Himàlaia-Fundació Iñaki Ochoa de Olza i de Abraza Nepal.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »