UTES i TES per somiar

Des de les Coves de Sant Josep de Vall d’Uixó eixen i arriben les carreres de la Serra d’Espadà més consolidades

És que podria ser un somni. Però no ho és. La Serra d’Espadà és un autèntic regal que la natura ha deixat a la província de Castelló. Té tanta màgia i tant per mostrar al visitant, que no poder viure tranquils sense haver-la tastat de ben a prop. Això és el que faran els valents i les valentes que es fiquen les sabatilles per disputar, durant el cap de setmana, l’Ultra Trail, el Trail i els 17km que proposen des del Club Espadán Trail Events.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

L’UTES i el TES són les grans proves de foc que es presenten a Vall d’Uixò. Una cita que cada amant de la muntanya viu d’una manera diferent. I és aquest un dels seus secrets més ben guardats.


Ultra, trail i més a Espadà


PUBLICITAT

Com ho són les Coves de Sant Josep que acullen, com és habitual, l’eixida i també l’arribada dels corredores i les corredores. Per davant, tants quilòmetres que cal seure abans per anar assimilant-los. I hores, que s’ha de dir tot.

PUBLICITAT

Les proves són l’UTES, el TES i el C17ES. La primera d’elles, la prova reina, eixirà a la mitjanit del dissabte amb 106,00km i 6200m /+. Situació compromesa per a tots amb el que hi ha per davant. Esforç màxim per part del corredor i la corredora, però també d’una organització que es deixa l’ànima en què tot isca a la perfecció.


Ja estan ací: Escarchón, UTES i Moixent


PUBLICITAT

Després està el TES, que amb 60,00km i 3800m /+ comença a les sis del matí. També és una prova per pensar-s’ho. Per a valents. Per a gent que no té por i que, això sí, ha entrenat i molt. Són hores de muntanya i segurament solitud. Hores pensant que el diumenge ha d’eixir tot bé.

PUBLICITAT

17km, un extra

La cita amb la Serra d’Espadà enguany ha fet un xicotet canvi. O, més bé, una incorporació per arribar a un públic més iniciat en la matèria. Es tracta dels 17km de la nova carrrera, la C17ES. L’eixida serà a les 09:00h.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »