Onda fa justícia al duatló

Noelia Juan i Lasse Lührs campions autonòmics de Duatló Sprint després que l’any passat se’ls escapara el títol per pocs segons…

Un premi a la inssistència… L’any passat només uns segons els separaren del títol. A 5 segons es va quedar un i a 11 l’altra. Un any després Lasse Lührs (Universidad de Alicante Triatlón) i Noelia Juan (CEA Bétera) aconseguiren a Onda el campionat Autonòmic de Duatló Sprint també per una diferència de segons, però esta volta al seu favor.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Vora 300 participans…

Onda acollia una cita amb un títol en joc. I la competició no va decebre. A partir de les nou del matí es concentraven els 270 duatletes inscrits. La competició donava començament amb l’eixida masculina. Uns minuts després eixien els tres paratriatletas que disputaven l’autonòmic en la seua modalitat. Les fèminas van ser les encarregades de tancar la tanda d’eixides.

PUBLICITAT

En homes, domini del UA Triatlón…

El primer segment de carrera a peu de 5 km posava al capdavant de la competició masculina dos dels xics de la Universitat d’Alacant i en fèminas dues xiques del C.E.A. Bétera. En aquest mateix ordre es pujaven a la bicicleta per a recórrer 20 km on el treball en equip va fer efecte i tant els xics i les xiques van aconseguir augmentar la distància amb els seus perseguidors.

Al tercer segment de 2,5 quilòmetres de carrera a peu es van baixar de la bicicleta en xics Roberto Sánchez i Lasse Lührs i en xiques Noelia Juan i Claudia Montagut, jugant-se el títol autonòmic en l’últim segment.

Finalment i en l’última recta de meta Lasse Lührs, de la Universitat d’Alacant, va creuar la línia de meta en primera posició i es va proclamar campió autonòmic de duatlón sprint. En segon lloc arribe el seu company d’equip Roberto Sánchez Mantecón, ja recuperat de l’esglai que va patir recentment a Sudàfrica.

Triatló a punta de pistola

El tercer lloc va ser per al duatleta del Cidade de Lugo Fluvial Romaric Forques, que va fer tot el segment ciclista en solitari i no va aconseguir aconseguir el cap de carrera

PUBLICITAT

PUBLICITAT

En dones CEA Bètera…

En féminas y tras realizar un gran último segmento de carrera a pie se proclamaba ganadora autonómica Noelia Juan, del C.E.A. Bétera con un tiempo total de 01:04:38. En segundo lugar llegaba su compañera de equipo Claudia Montagut a 40 segundos, con un tiempo de 01:05:18. En tercer lugar llegaba a meta la duatleta Yaiza Saiz, del Trilavall con 01:07:46.

PUBLICITAT

PARATRIATLO

Després de tindre en meta als campions absoluts Onda va reabre també als campions autonòmics de duatlón sprint en la modalitat de paratriatló en les diverses modalitats. José Iborra, del Tridimonis, va ser el guanyador autonòmic de la classe PTS5. Jesús Cordero, del A300W Elche TCP, va vèncer a TRI7 i el president de la federació Valeriano Moreno ho va fer a PTS4.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] http://senselimitsaventura.com/2018/02/26/onda-fa-justicia-al-duatlo/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »