Primers líders ‘Centrals’

El Circuit de BTT de les Comarques Centrals s’obri a Beniarbeig amb les victòries de Dani Cepa i Ayda Parra

Era un campionat del qual s’esperava amb ganes el seu inici, i ja ha arribat. El Circuit de BTT de les Comarques Centrals viuen des de ja, des del cap de setmana que ja hem passat, tot un procés de transformació amb l’esport de les dues rodes grosses. Perquè aquesta modalitat amb la muntanya d’escenari omplirà cada racó dels pobles, de les seus que albergaran la competició. La primera cita va ser a Beniarbeig, d’on ja van eixir els primers líders.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

És prompte per dir quins són els candidats reals a guanyar el circuit ‘comarcal’, però no per dir quins han sigut els homes i dones que han donat un primer pas endavant. Dani Cepa i Ayda Parra van vèncer en categoria masculina i femenina, respectivament. Són els primers noms a tindre en compte.

PUBLICITAT

Grans moments

La prova no va estar exempta de grans moments. El bon temps, les condicions del terreny, el recorregut, l’ambient en general que es respirava a l’eixida i també a la meta, parlava de satisfacció general.

PUBLICITAT

Cepa i Moll, de la mà

Un dels exemples del bon ambient que va regnar va ser l’arribada dels primers classificats. Junts arribaren dos dels noms que sonen com a candidats en totes les apostes. Dani Cepa va creuar la meta primer, però el corredor del Xabias Bike-Faster Wear ho feia amb el gest del seu company d’equip, Saoro Moll, que li cedia l’honor després d’una carrera en què van dominar.


Beniarbeig obri les Comarques Centrals


PUBLICITAT

Amb 1:22:34, els dos companys d’equip tancaven el crono de la cursa, mentre que el podi el completava Angel Lloret, del CC Puig Campana de Finestrat. Lloret completava el recorregut amb 1:24:05, a minut i mig dels vencedors.

PUBLICITAT

Parra, sense miraments

En categoria femenina la batalla va estar entre tres dones, però realment la victòria no va tindre més que una propietària. Era Ayda Parra (Multiesport-UCMontgó-Biorracer), que amb un crono espectacular de 1:47:49, no deixava peu a la sorpresa.

Parra s’imposava amb quasi un quart d’hora sobre la segona classificada. Elena Pérez (Emintel Feminas Team) tenia l’honor de ser la segona, amb 2:02:02, mentre que la tercera i la dona que completava el podi femení era Alicia Parreño (CC Cronobike Altea), que arribava a poc més de minut i mig de Pérez, amb 2:03:41.

LES FONTS, LA PRÒXIMA

El Circuit de les Comarques Centrals té continuitat. L’esperen per davant moltes proves, però la més immediata és la tercera edició de la Marxa les Fonts de Benigànim, el 4 de març.

La resta del calendari és el següent:

3ª Villalonga, 25 de març
4ª Llutxent, 8 d’abril
5ª Senija, 15 d’abril.
6ª Castelló de Rugat, 13 de maig
7ª Moixent, 27 de maig
8ª Polop, 3 de juny

INSCRIPCIONS

Per inscriure’s a la III Marxa Les Fonts de Benigànim, clicka ací:

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »