Serra d’Espadà conquerida

Roberto Juan Herrera i Esther Hernández s’imposen a la prova reina, l’UTES

El TES és per a Luis Aparicio i Ana Renau, i la cursa de 17km per a Ricardo Cherta i Júlia Font

Fotos: Visi Doñate

A la Vall d’Uixó s’ha viscut un cap de setmana dels que deixen un bon sabor de boca. L’ultra trail i el trail per excel·lència de la Serra d’Espadà ha tingut una nova edició amb l’UTES, el TES i la carrera dels 17km que, enguany, era la novetat. De guanyadors han sigut tots els que, tant en les llargues distàncies com en les més curtes, van finalitzar, tot i que sempre estan els que van volant per la muntanya com si les cames, la son i els pensaments s’integraren en les sendes per les quals passen.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

UTES: Herrera i Hernández

Roberto Juan Herrera (Corremón) i Esther Hernández (WAA Team) van ser els vencedors de la distància dels cent quilòmetres. La ‘bogeria’ més llarga la van completar amb quasi 15 hores per a ell i quasi 19 per a ella.

PUBLICITAT

Mitja hora

Herrera es va imposar amb 14:58:04, el que significava mitja hora de diferència respecte al segon classificat, que va ser Rubén Lázaro (Corremón), que arribava a meta amb 16:27:58. Tercer finalitzava Claudio Betoret (CM GR33), amb 16:50:51.

Hernández dominadora

En la categoria femenina, Esther Hernández va vèncer amb solvència. Tanta com hores. El seu temps, 18:53:42, lluny va quedar de les 21:08:41 d’Encarna Fernández (Serra Vernissa), que va acabar segona, i encara més de la tercera, Nerea García (Cafetería Willian) i les seues 21:53:14.

PUBLICITAT

TES: Aparicio i Renau

Luís Aparicio arribava de vèncer al Trail d’Almedíjar feia una setmana, però els seixanta quilòmetres del trail no semblaven exagerats per a ell. Es va imposar amb 6:49:47, seguit de Juan Carratalá amb 7:11:28 i Ezequiel Cuesta, amb 7:15:39.

En categoria femenina, Ana Renau va vèncer amb cinc minuts de marge. Les seues 10:04:48 van superar les 10:09:49 d’Ana Tortosa, mentre que el podi el va tancar Elizabeth Lara amb 10:36:24.

PUBLICITAT

C17ES: Cherta i Font

Era la prova novell, i no va deixar indiferent. Els 17km que proposava l’organització van oferir una carrera molt interessant i renyida. En categoria masculina es va imposar Ricardo Cherta, i en la femenina Júlia Font.

PUBLICITAT

Cherta va vèncer amb dos i minuts i mig de marge sobre Isaac Llácer, mentre que més d’un minut després va tancar el podi Rubén Pascual, de la mateixa Vall d’Uixó.

Per la seva part, Júlia Font va guanyar amb 10 minuts d’avantatge respecte a Andrea Martínez, mentre que Laia Font va arribar vora tres minuts més lluny.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Serra d’Espadà conquerida […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »