BTT: Les Fonts de Benigànim

Amb la primera prova ja disputada, continua el Circuit de les Comarques Centrals

La 3a edició de la marxa de la Vall d’Albaida arriba als 34,8km amb una nova senda

Després de la disputa de la prova de Beniarbeig que obria el calendari de 8 cites del Circuit de les Comarques Centrals de btt, és el torn de Benigànim. La marxa de les Fonts compleix tres edicions i ho fa amb algun canvi en el recorregut i amb la continuació, també, de la marxa infantil, després de l’estrena de 2017.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La Solana

El circuit de Benigànim, preparat pel Club BTT Dimonis del Ganxo de la localitat valenciana, compta amb 34,8km amb sendes i trams de pista sempre a la zona coneguda com la Solana. El desnivell positiu serà d’uns mil metres, i com a curiositat tindran el pas per un túnel il·luminat que salva les vies del tren.

PUBLICITAT

Marxa de les Fonts

El nom de la cita de Benigànim adopta el de Marxa de les Fonts perquè tot el recorregut va tocant les diferents fonts que es troben al voltant del terme: “la font de la Solana, la del Pi, la font del Boter, la font de Sant Antoni”, són algunes d’elles, segons explica José Luis Ballester, vicepresident del Club BTT Dimonis del Ganxo de Benigànim.

PUBLICITAT

Nova senda

Hi haurà, segons ha confirmat l’organització, una senda nova, que és una novetat i que a més inclou una pujada que pot marcar diferències. També hi haurà un punt clau, una ujada de pedra, molt dura, que es diu senda de Hierro, un tallafocs, que és dels que deixa a més d’un i una clavats. També, com és normal, hi haurà al llarg del recorregut alguna rampa prou dura, que farà mal. Però és que això és btt, i és que el mana.

INSCRIPCIONS

Per inscriure’s a la marxa de les Fonts, entra ací:

PUBLICITAT

300 persones

Les previsions que tenen els organitzadors són les 300 persones que van tindre en l’edició anterior. Al 2017 hi va haver una bona acceptació de participants i s’esperen xifres paregudes. Els actuals campions de la prova són Adelino Moll, que va guanyar amb 1h35, i Aida Parra, que es va imposar amb 2h05.

PUBLICITAT

Marxa infantil

L’any passat va ser la novetat, amb una bona acceptació, i enguany es torna a apostar per la prova infantil. A més, les condicions ho permeten, perquè a Benigànim hi ha un recorregut just a l’eixir del poble, al costat de la zona d’eixida i arribada dels majors, a l’avinguda de l’Ortisa, on està tot preparat perquè els més joves gaudeixen.

Es tracta d’una zona amb peraltes, amb bots i pujades per poder entrenar durant la resta de l’any. Així que aquest any allà mateix es farà la marxa infantil, entre els 5 o 6 anys fins els 13 o 14.

Després de la prova de Beniarbeig que va obrir el Circuit de les Comarques Centrals el passat diumenge, i de la Benigànim del dia 4 de març, arribaran les altres sis.

Seran les marxes de Villalonga, el 25 de març; Llutxent, 8 d’abril; Senija, 15 d’abril; Castelló de Rugat, 13 de maig; Moixent, 27 de maig, i per últim Polop, el 3 de juny.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »