Xàtiva espera: Perimetrail RETT

La cita de la Costera aporta al calendari algunes singularitats: tres distàncies i la prova de canicross

La localitat valenciana s’engalana pensant en la carrera del pròxim 11 de març al voltant de la seua muntanya

A les portes del mes de març ja toca pensar en un canvi de temperatura i en un canvi d’estació, però sobretot en les proves que ja ens conviden a tindre més llum i més calor en tots els sentits. L’11 de març Xàtiva es vestirà de gala per rebre la Perimetrail RETT Serra Vernissa, una prova amb quatre integrades que aspira a sumar i sumar per consolidar-se.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

3 distàncies, 4 proves

Les distàncies en joc van des dels 22km de la prova llarga fins els 8 de la més curta, però totes tenen les seues peculiaritats: òbviament per quilometratge, però també per desnivell, recorregut, però sobretot la mentalitat amb què es corre cadascuna d’elles.

PUBLICITAT

22km

La prova més llarga serà la de 22km. Una distància que convida a posar-se seriosos perquè, a més, l’entorn de Xàtiva i la Costera sempre és trampós en el sentit que mai se sap què amaga. Així les coses, aquesta llargària comptarà amb 1.700 metres de desnivell, que no és poc. L’eixida serà a les 9.00h des de l’Albereda de la localitat de la Costera, epicentre de tot.


La Perimetrail RETT obri inscripcions


PUBLICITAT

Entre els llocs especials que proposa el recorregut es troba el Calvari, però també les Muralles, la zona de l’espectacular Castell, la Creueta de la Vernissa, la Penya Roja, el Barranc d’Agulló, les Llomes Planes, l’Ermita de Sant Dídac o l’Antic Frontó de La Bola.

PUBLICITAT

Muntanya i entorn urbà

Però no es queda ací la cosa, perquè encara el mapa de la carrera enviarà els corredors a passar pel Vértice Geodésico, el Portet, la Solana, la Nevera, la Zona Antiga de XàtivaSant Feliu o Sant Josep. Un atractiu que no es pot posar en dubte si a més afegim que, sent una localitat gran, es pretén arribar a una anivellada relació entre la muntanya i l’entorn urbà.

L’Sprinttrail

Com en pràcticament tots els trails, hi ha l’oferta llarga però també la curta, la més assequible per a més gent. En aquest cas també és així i des del club Serra Vernissa s’ha posat com a repte mini l’sprinttrail de 12km i 640 metres de desnivell. La seua eixida serà a les 10.00h.

PUBLICITAT

Canicross

Una de les atraccions de la Serra Vernissa serà sense dubte la inclusió del Canicross. Aquesta modalitat de cross està feta per aquells que volen gaudir de la muntanya però al mateix temps fer-ho amb els seus companys més fidels. Els amants de les quatre potes, i els mateixos animals, tenen a la seua disposició 8km i un desnivell de 250 metres per passar-s’ho d’allò més bé al voltant de Xàtiva. L’eixida d’esta prova serà a les 9.45h.

Aquesta distància i desnivell -8km i 250m/+- serà també el que l’organització ha previst per a la quarta cita de l’oferta de la carrera de Xàtiva. Es tracta de la marxa senderista, no competitiva, i que permet gaudir de la muntanya d’una manera més tranquil·la i, possiblement, inclús més plena. Aquesta eixida serà a les 10.02h.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Perimetral RETT i cinc més | Sense Límits Aventura - […] Xàtiva espera: Perimetrail RETT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »