Faura viu la muntanya

En marxa les II Jornades de Muntanya a Faura amb diverses activitats fins el 4 de març

Foto: Julio Sergio Navarro

La muntanya com a protagonista, des de diversos punt de vista. Això és el que porposen les «II Jornades de Muntanya de la Vall de Segó» a Faura que presenten diverses activitats del 28 de febrer al 4 de març en esta localitat del Camp de Morvedre. Sense moure de la cadira es podrà visitar Nepal, l’Everest i molts altres llocs del món referència per als amants de la muntanya…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Jornades per a tots…

Estes II Jornades de la Muntanya a la Vall de Segó arriben com a continuació de la bona experiència de l’any passat. I amb la voluntat de continuar creixent. Per a esta edició s’han establert activitats des de dimexres 28 de febrer fins a diumenge 4 de març, de diversa condició amb projeccions i xarrades que ens duran a l’Everest, el Nepal o la Patagonia, i amb activitats per a totes les edats amb tallers i rocòdrom també per als més menuts.

La primera de les activitats té lloc dimecres 28 de febrer amb uns Tallers didàctics per als escolars que ofereixen els membres del Parc Natural de la Serra d’Espadà i amb una exposició fogràfica a la Biblioteca de Faura amb el títol «Les imatges d’un Poble» de Daniel Torán.

PUBLICITAT

Els pioners de l’Everest…

El plat fort de les jornades arrbarà dissabte 3 de març amb la xarrada col.loqui amb els integrants de la primera expedició valenciana que va fer cim a l’Everest al 1991. Una representació dels integrants d’aquella expedició del desaparegut Centre Excursionista de València participarà a la xarrada que tindrà lloc a l’auditori de Quartell a partir de les 19:30 h.

Esta expedició va rebre al 2017 un dels reconeiximents als II Premis Sense Límits Aventura, que arreplegaren els dos valencians que per primera vegada feren cim a l’Everest Rafa Vidaurre i Coque Pérez

http://senselimitsaventura.com/2016/10/17/everest-25-anys-despres/


 

PUBLICITATPUBLICITAT

Corrent per la vida…

El trail i les carriers per mutiny seran protagonistas en esta segona edició de les jornades de muntanya de Faura en una doble activitats.

D’una banda, divendres 2 de març a les 11:00 del matí acollirà la xarrada motivacional «Correguent per la vida» del valencià Juan Dual, un xicon que és un exemple de superació i de voler viure la vida i la muntanya tot i les dificultats i les complicacions de salut. Parlarà de les seues experiències recorrent sudamèrica en bicicleta i fent carreres per muntanya a la Patagonia entre d’altres llocs del món.

Juan Dual va estar un dels guardonats als II Premis Sense Límits Aventura

“He anat a la fi del món… i no pense parar”

I d’atra banda, dissabte 3 de març hi haurà una taula redona on es parlarà del futur de la carreres per muntanya.

PUBLICITAT

Per als més menuts…

Les jornadas tenen també activitats per als més menuts. A més del taller de dimecres 28, al llarg del cap de setmana, dissabte 3 de març hi haurà un rocòdrom infantil ubicat al pavelló multiusos de Faura i diumenge 4 es farà la primera escalada infantil a la Vall de Segó, a càrrec del Centre Excursionista La Vall de Segó.

TORNANT AL NEPAL 

Altra de les activitats de les jornades serà divendres 2 de març la projecció del documental «La Pembi torna a Goli» al Llar del jubilta de Faura. La Pemba, una xerpa de l’Himàlaia que viu a Catalunya, torna al seu poble natal vint anys després per organitzar un concert. El relat mostra com es viu en un dels indrets més particulars del planeta.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »