Moriscos, obertes inscripcions

Atlos entra en el panorama valencià amb l’organització de la prova de la Vall d’Almonacid

L’empresa organitzadora del Trail de Bronchales proposa tres distàncies: 13km, 23km i 43km

Sempre que es presenta la Serra d’Espadà d’escenari, un avís interior fa pensar a qualsevol en quan, on, com… Atlos Eventos, organitzadors del Trail de Bronchales, entra ara amb força a la Comunitat Valenciana per agafar una carrera que, amb la Vall d’Almonacid de centre neuràlgic, proposa tres nivells de distàncies en què el més important és arribar a uns participants el més heterogenis possibles. Pensant en el Trail Moriscos del 20 de maig, de moment el que ja es pot fer és inscriure’s.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Atlos arriba disposada a donar un pas endavant. És la primera vegada que l’empresa organitzadora de carreres de muntanya entra a la Comunitat Valenciana, però ho fa amb el passaport que dóna el Trail de Bronchales, al seu càrrec. De fet, fins i tot es pot dir que el de Moriscos pot ser un bon entrenament per posar-se a punt de cara al de Bronchales.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions ja estan obertes, i es poden fer a través d’un click:

PUBLICITAT

13km: pujada al castell

Parlàvem de participants heterogenis perquè el que es presenta als Moriscos és un plat combinat que cadascú, segons el seu nivell i experiència, pot adobar al seu gust. És a dir, que si un és novell, la distància ideal és la de 13km i 520m de desnivell, perquè a més la proposta és una primera pujada al castell de la Vall d’Almonacid que de veritat val la pena.

PUBLICITAT

23 i 43

Però si un és més atrevit però encara no està fet per a la llarga, llarga distància, la seua prova són els 23km i 1070m de desnivell; i si per contra un és ja un expert en la matèria amb hores de rodatge, el plat que té al davant és el dels 43km i 2310m de desnivell.

PUBLICITAT

Més curt, més ràpida

No hi ha volta de fulla. Tres nivells, tres eleccions, una bona. En la distància curta, a més, es presenta una carrera ràpida, en absolut tècnica, amb més pista que en les altres dues carreres. Acostar la muntanya és ací el principal objectiu: fer d’ella un atractiu per als corredors.

PUBLICITAT

Més kms, més tècnica

Una de les característiques que apunten des d’Atlos és que en les dues carreres amb més distància el que es buscarà és posar-li una miqueta més de sal i pebre al recorregut. Això vol dir, entre altres coses, augmentar les zones tècniques i el pas per sendes. És el que passarà en els 23km, però sobretot en els 43km.

En definitiva, una cita amb el trail que apunta maneres donat qui està al càrrec, perquè ja se sap que Bronchales, si alguna cosa té, és una repercussió important gràcies al nivell organitzatiu i l’entorn. A la Vall d’Almonacid i la Serra d’Espadà, d’entorn van també ben sobrats, i de l’organització està l’aval de la prova de la província de Terol.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »