Benissa decideix la Lliga FEMECV

La prova alacantina tanca la competició regular amb Beltrán dominant en dones i Bonavista en homes

Paral·lelament es disputa la Perimetral amb quatre distàncies, des dels 14km de cadets i júniors fins els 73 de l’ultra

Foto: Mychip

La Lliga està en joc. Després de la suspensió de la prova de Callosa, arriba Benissa per decidir la competició regular. Eren quatre proves, però ara en són tres, i la localitat alacantina, que també acull la seua Perimetral, amb quatre distàncies, completa el Campionat de la FEMECV.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Es tracta de la distància de 23km (22,65km, exactament), amb 975m/+. L’eixida serà a les nou i en la línia des d’on arrencarà la carrera es trobaran els màxims candidats, que en són uns quants, al títol de campions.


Beltrán es confirma líder de la Lliga


Del Campo i Beltrán obrin la Lliga


PUBLICITAT

La general

En la categoria femenina, la dominadora i gran favorita és Lluna Beltrán, que amb dues victòries en les dues proves precedents, a Crevillent i Vall d’Uixó, respectivament. La del Like Sport Lurbel supera a Eva Castells (Maratón Crevillent), que és segona, i a Gloria Company (Like Sport Lurbel).


Suspesa la prova a Callosa de la Liga CxM FEMECV


PUBLICITAT

Bonavista en homes

El líder de la general en homes és Mario Bonavista (Mur i Castell Tuga), mentre que el segueix amb la segona posició Francisco Vicente Macia (Maratón Crevillent). Tercer és José Luis Del Campo (Mur i Castell-Tuga).

PUBLICITAT

Per equips

La classificació general per equips, en aquests moments és per al Maratón Crevillent en homes, seguit pel Mur i Castell-Tuga i Like Sport Lurbel, mentre que en dones dominen les corredores precisament de Lurbel, seguides pel Maratón Crevillent, segones, i pel CXM València, terceres.

PUBLICITAT

Perimetral: 4 proves

La VII Edició de la Perimetral a Benissa incorpora, en aquesta edició, una cursa dirigida a les categories de cadets i juniors, a partir de 15 anys i amb 14km. Aquesta distància s’afegeix a les habituals de la carrera de Benissa, que compta a més amb la de 23km que és part final de la Lliga FEMECV, a més dels 42km i l’ultra de 73km.

CAP DE SETMANA

El cap de setmana es completa amb curses importants. Dissabte, el I Trail Serra de Corbera, i ja diumenge tres proves més: IX Trail de Xera (Buseo), que forma part del Circuit Trail de València, el VIII MiMaMuCa i IV MaMuCa de Carrícola, i la XII CxM Castro d’Alfondeguilla que forma part del Circuit Diputació.

Una a una:

03/03 I Trail Serra de Corbera

04/03 IX Trail de Xera (Buseo) Circuito Trail Valencia

04/03 VIII MiMaMuCa, IV MaMuCa (Carrícola)

04/03 XII CxM Castro d’Alfondeguilla – XII Circuit Diputació de CxM

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »