Benigànim i Open d’Espanya a Xelva

La prova de les Fonts és la segona del Circuit de les Comarques Centrals

Xelva acull la primera prova de l’Open BTT XCO nacional

El cap de setmana proposa diferents opcions per al món de la BTT, i tot i que destaca la segona prova del calendari del Circuit de les Comarques Centrals a Benigànim, també s’ha de mirar cap a Xelva, on es corre la primera cita de l’Open d’Espanya.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La tercera edició de la prova de les Fonts de Benigànim proposa, per part del Club BTT Dimonis del Ganxo de la localitat valenciana, 34,8km amb sendes i trams de pista a la zona de la Solana. Amb un desnivell positiu d’uns mil metres, el recorregut circula per diferents punts d’interès de la zona que envolta el poble, i amaga també alguna sorpresa com el pas per un túnel il·luminat que salva les vies del tren.

També infantil

Són els detalls que fan de la prova de Benigànim especial. Com ho és el fet que siga la segona prova del Circuit de les Comarques Centrals que es va iniciar amb Beniarbeig i que ha començat amb molta força. Serà aquesta la tercera edició de la cita de Benigànim, i la segona de la prova infantil que acompanyarà la festa del diumenge dia 4.


BTT: Les Fonts de Benigànim


PUBLICITAT

Open d’Espanya a Xelva

Però el cap de setmana mira més lluny també i ho fa en clau nacional. L’Open d’Espanya BTT XCO té enguany quatre cites i la primera d’elles agafa de ple a la Comunitat Valenciana. Xelva serà la prova que iniciarà el calendari espanyol. Ho farà amb les grans figures de l’Open i amb un circuit molt exigent de 4,75 km y 140 metros de desnivel.

Després de la carrera valenciana, completaran l’Open les proves puntuables de Valladolid el 18 de març, Cañamero el 8 d’abril, i Alcalá de Henares el 3 de juny per posar punt i final a la competició.

PUBLICITAT

Crevillent

Una cita també que s’espera amb ganes és la Marxa BTT Crevillent del Circuit de les Muntanyes Alacantines. Aquesta competició ha superat ja l’equador i la carrera de Crevillent és ja la cinquena d’un calendari amb huit curses. La prova, el diumenge.

PUBLICITAT

‘La Machacà’

A la Vall d’Uixó no van amb bromes. Si ja tenien la distància de la seua carrera en 40km, ara sumen i aposten per una altra de 70km. Així ho van recordar aquesta setmana en la presentació del IV Trofeu Ciutat de la Vall d’Uixó ‘La Machacà’. Diumenge, al costat de l’IES Botànic Cavanilles, a les 8.30h.

PUBLICITAT

Traiguera doble també

Si Vall d’Uixó té dos recorreguts, també aposta per això l’altre punt d’interès del btt de la Comunitat durant el cap de setmana. Es tracta de la Marxa III Memorial Roberto Vidal Ferreres que se celebra a la localitat castellonenca de Traiguera. 44km i 75km, a elegir. La cita, diumenge a les 8.45h.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »