La Mamova serà Autonòmic de Marató per Muntanya

La Federació d’Atletisme de la Comunitat estrena els seus campionats autonòmics amb la Marató de Muntanya de València el 15 d’abril a Andilla 

La Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FCAV) va crear a inici de este 2018 l’àrea de curses de muntanya. Era un primer pas per l’aposta per aquesta especialitat.

Ara es torna a fer un pas més. S’ha procedit a l’adjudicació del primer dels campionats autonòmics de la disciplina. Serà a la Mamova, pròxim 15 d’abril a Andilla.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Primer Autonòmic

En aquesta estrena del trail running federatiu s’ha decidit elegir la Marató de Muntanya de València, que es disputarà a Andilla pròxim 15 d’abril, com a seu per al Campionat Autonòmic de Marató de muntanya.

Serà una interessant cita per veure en acció la lluita dels millors de tot el territori, i per vore l’estrena del primer dels nou campionats autonòmics de carreres per muntanya que pensa organitzar la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana: 10 km, Mitja Marató i Distància Marató. 

La Federació d’Atletisme obri secció de Trail


PUBLICITAT

Duplicitats

Això provocarà una duplicitat amb els campionat autonòmics que organitza la FEMECV (Individual, per Clubs, Carrera Vertical, Campionat de Lliga CxM…). És a dir, en una mateixa temporada tindrem dos campions autonòmics de Trail diferents, un per la FEMECV i altre per la FACV.

De fet, eixe mateix diumenge 15 d’abril que té lloc el Campionat Autonòmic de Marató per Muntanya de la Federació d’Atletisme, tindrà lloc el Campionat Autonòmic de Kilòmetre Vertical de la FEMECV al Puig Campanaya. 

PUBLICITAT

MaMoVa: 15 d’abril

La primera competició autonòmica tindrà lloc el pròxim diumenge 15 d’abril i congregarà a la localitat valenciana d’Andilla a més de 400 participants. La Mamova es disputa a La Pobleta d’Andilla des de 2011 i ja està totalment assentada en el calendari de tots els corredors de la Comunitat.

Enguany tindrà eixe alicient extra de posar en joc un títol: permetrà dictaminar els campions autonòmics de distància marató en carreres per muntanya.

PUBLICITAT

42km

Referent per als amants de les curses de trail, els 42 quilòmetres del seu recorregut discorren íntegrament per la província de València però en els límits amb Castelló i Terol.

PUBLICITAT

La novetat

Així, aquesta prova farà història sent la que s’estrene el palmarès de campions autonòmics de trail running a la Comunitat Valenciana. Toni Montoya, responsable de l’àrea dins de la FACV, es mostra “content i il·lusionat” amb els passos que s’estan donant amb l’objectiu de continuar creixent de la mà dels corredors i els organitzadors de proves de muntanya.

Rècords

Dins del calendari autonòmic des d’aquesta temporada, la prova compta amb dos rècords del circuit d’autèntic luxe. Es tracta, en categoria masculina, del doble campió mundial Luis Alberto Hernando, el qual posseeix la millor marca amb un temps de 3h 30’04 «des del 2014, mentre que en categoria femenina el rècord està en possessió de Silvia Miralles amb 4h 44’43».


El campeón habla del Mundial


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cortes de Pallàs acollirà el Campionat Autonòmic de Trail de 10 i 21 km | Sense Límits Aventura - […] La Mamova serà Autonòmic de Marató per Muntanya […]
  2. “El Trail se acabará integrando en el atletismo” | Sense Límits Aventura - […] La Mamova serà Autonòmic de Marató per Muntanya […]
  3. Doble Campionat Autonòmic de Trail | Sense Límits Aventura - […] La Mamova serà Autonòmic de Marató per Muntanya […]
  4. La MaMoVa más especial | Sense Límits Aventura - […] La Mamova serà Autonòmic de Marató per Muntanya […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »