BTT: Gil i Parreño a Benigànim

La segona prova del Circuit BTT de les Comarques Centrals finalitza amb èxit de participació i especial menció a la cita infantil

Primer va ser Beniarbeig i ara ha sigut Benigànim, amb la seua marxa de les Fonts, la que ha sumat una nova competició tancada al Circuit de BTT de les Comarques Centrals. Els guanyadors a la carrera de Benigànim han sigut Jordi Gil (Multiesport-UCMontgó-Bioracer) i Alicia Parreño (Cronobike Altea).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ajustat en homes

La veritat és que en una prova tan dura com la de Benigànim, els resultats podien ser realment incerts. En homes es va veure una batalla ben dura entre els primers per endur-se la victòria. Finalment, i amb un marge de poc més de 30 segons, es va imposar Jordi Gil. El seu temps va ser 1:41:55.

PUBLICITAT

La victòria de Gil va ser a costa d’Óscar Fuentes. El company d’equip del vencedor es va deixar 36 segons en meta, mentre que el tercer en arribar a la zona de l’Ortissa on estava instal·lada la meta va ser Jordi Llorca, del Puig Campana Finestrat, que va arribar a l’sprint amb Fuentes i va caure per un segon respecte al que va ser segon en la classificació masculina.


BTT: Les Fonts de Benigànim


PUBLICITAT

Dones: Parreño domina

La lluita en dones va estar més inclinada a favor d’Alicia Parreño. La corredora de l’Altea va ser la vencedora amb 2:18:17, temps tranquil si tenim en compte que la segona en meta, Gloria Medina, va acabar amb 2:20:03. Tercera, i completant el podi femení, va arribar a la línia de meta Alba García. La del Corriol Xtrem va acabar amb 2:55:31.

PUBLICITAT

Prova infantil

Una de les activitats que més agrada a Benigànim és la prova infantil. Aquest 2018 s’ha celebrat la segona edició de la versió mini a la zona de l’Ortissa, i novament ha tingut molta acceptació. Finalment un bon número de xiquets i xiquetes han format part de la prova, que va funcionar molt bé i que, de segur, serà novament un plat del menú de la cita de la pròxima edició de la Marxa de les Fonts.

PUBLICITAT

ARA VILLALONGA

Després d’aquest inici de competició a les comarques centrals, ara s’ha de pensar en la següent prova. Serà la X Marxa BTT El Llop de Villalonga. La cita és el 25 de març, a les 9.00h i amb 35km de cursa per davant.

Després, ja vindrà el que quedarà de calendari, que serà: Llutxent el 8 d’abril, Senija el 15 d’abril, Castelló de Rugat el 13 de maig, Moixent el 27 de maig, i Polop el 3 de juny.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Llop, preludi de l’Autonòmic | Sense Límits Aventura - […] BTT: Gil i Parreño a Benigànim […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »