La Lliga FEMECV per a Bonavista i Beltrán

Benissa, tercera prova del circuit, decideix la competició regular de la FEMECV

A la cita alacantina s’imposen Miguel Ángel Sánchez i Patry Barreda

Fotos: Mychip

El Campionat de Lliga CxM FEMECV 2018 ha arribat al seu final amb la disputa de la tercera prova d’un calendari que en tenia quatre però que va viure la ‘baixa’ de Callosa d’en Sarrià. A Benissa, en aquesta tercera cita, es van decidir els títols. Individuals, per a Mario Bonavista (Mur i Castell Tuga) i Lluna Beltrán (Like Sport Lurbel), i també per equips. Els vencedors del trail de Benissa que tancava la Lliga van ser Miguel Ángel Sánchez (Lurbel) i Patry Barreda (Lurbel).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La competició regular de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) s’havia de lluitar encara, especialment en homes perquè en dones Lluna Beltrán tenia les de guanyar. En categoria masculina finalment el títol va ser per a Mario Bonavista. Els dos són els nous campions de la Lliga.


Benissa decideix la Lliga FEMECV


Suspesa la prova a Callosa de la Liga CxM FEMECV


PUBLICITAT

Bonavista

En homes, la victòria de la general de la Lliga FEMECV va ser finalment per a Mario Bonavista gràcies a la seua tercera posició a Benissa. Amb un total de 5:49:57 en tres carreres, va vèncer sobre Francisco Vicente Macia (5:51) i José Luis del Campo (5:53). Un títol que premia la regularitat del corredor del Mur i Castell Tuga.

PUBLICITAT

Beltrán

Però si parlem de regularitat, cal destacar la de Lluna Beltrán, que no ha deixat peu a la sorpresa i s’ha proclamat campiona de la Lliga FEMECV. La corredora del Lurbel ha completat la competició amb un total de 7:32:49, mentre que Eva Castells ha acabat amb 7:37 en la segona posició, i Gloria Company tercera completant el podi femení, amb 7:40.

PUBLICITAT

Equips: Crevillent i Lurbel

En la classificació per equips, els vencedors han estat el CA Maratón Crevillent en categoria masculina, i el Like Sport Lurbel en la femenina. En homes, els alacantins no han deixat opcions als seus rivals ja que es van imposar ja a Crevillent i a Vall d’Uixò, sent tercers a Benissa. Els segons classificats han sigut els membres del Mur i Castell Tuga, i els tercers Like Sport Lurbel. En categoria femenina ha estat precisament el Lurbel l’equip dominador de principi a fi. Aquest conjunt s’ha imposat amb un marge de quatre hores i mitja sobre el segon club classificat, el CXM València, mentre que el tercer ha sigut el CEM GR33.

PUBLICITAT

La prova de Benissa

La tercera i última cita del calendari del Campionat de Lliga FEMECV, a Benissa, va ser per als representants del Lurbel. En dones el triomf va ser per a Patry Barreda amb  2:13, mentre que la campiona de la Lliga, Lluna Beltrán, i companya d’equip de Barreda, va ser segona a 36 segons. Tercera va ser Eva Castells (Maratón Crevillent) a 1:35 de la guanyadora.

En homes el triomf va ser per a Miguel Ángel Sánchez (Lurbel) amb 1:43:42, mentre que segon va acabar Francisco Vicente Macia (Crevillent) amb 1:44:08, i tercer Mario Bonavista (Mur), que amb el seu temps de 1:44:25 tenia suficient per proclamar-se campió de la competició regular de la FEMECV.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La selecció valenciana CxM s’estrena a la Copa | Sense Límits Aventura - […] La Lliga FEMECV per a Bonavista i Beltrán […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »