Montagut, subcampiona d’Espanya

El Campionat nacional de duatló de mitja distància a Orihuela es tanca amb la corredora del CEA Bétera en el podi

Dues medalles més en paratriatló amb el triomf de José Iborra i la tercera plaça de Gaspar Vañó

Orihuela va acollir el passat cap de setmana una nova edició d’un Campionat d’Espanya. En aquest cas era el Nacional de Duatló de mitja distància, una prova que acollir a grans noms del món del duatló i triatló de tot el territori espanyol. Entre els millors va destacar la segona posició de Claudia Montagut en elit. La corredora del CEA Bétera va estar en la lluita per la victòria i finalment va ser segona. En paratriatló també es van aconseguir dos podis per a la Comunitat Valenciana, amb José Iborra campió i Gaspar Vañó tercer.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Montagut, segona

El gran resultat va arribar de la mà de Claudia Montagut, del CEA Bétera, que va acabar segona a elit femenina. La corredora de l’equip valencià va completar el recorregut del Nacional de Mitja Distància amb un temps total de 3:34:46, a 1:46 de la vencedora, que va ser Helena Herrero, del Canoe. Tercera va ser Leonor Font, del Ferrer Hotels, a quasi un minut de Montagut.

PUBLICITAT

Anava primera, però…

La campiona d’Espanya, Helena Herrero, va haver de remuntar perquè Montagut anava per davant. La duatleta del Bétera i la que al final va ser tercera, Leonor Font, marxaven davant en el sector de ciclisme, però es van veure després superades per una Herrero que va obrir un espai que va saber mantindré en l’últim sector.


Orihuela, Nacional de duatló


PUBLICITAT

Homes

En categoria elit masculina, els valencians van estar un poc més lluny. El guanyador va ser el ciclista Raúl García de Mateos, que va imposar-se gràcies al sector de bici. El podi el van completar Daniel Bayón (Academia Civil) i Ander Okamika (Team Portu), mentre que el Laboratorios SYS va situar Ibai Alba en quarta posició. En la 8ª posició va finalitzar Domenico Passuello, de l’A300W Elche TCP, mentre que Ramón Ejeda, del Tricanet, acabava 15è i Francisco García Micó, del CEC Antella-Frutas Tono acabava 20è.

PUBLICITAT

Equips

Per clubs, en dones l’equip La 208 Triatlón Club d’Elx va ser cinquè amb Mónica Sansano, Cristina Tercero i Julia Muñoz. En homes, el Tricanet es va classificar quart amb Ramón Ejeda, Francisco Grau i Óscar Lado, mentre que el A300W d’Elx va ser sisè, amb Domenico Passuello, Sergio Bolado i Fernando Martínez.

PUBLICITAT

Paratriatló: dos podis

En paratriatló, noms valencians entre els millors. En la categoria PTS5 es va imposar José Iborra, del Tridimonis, amb 3:34:18. Ho va fer a més amb temps de sobra: segon va ser el representant del TriGijón, Rubén Martínez, a més de dos minuts, mentre que tercer va acabar Rafa Solis (Alcobendas), a quasi quatre minuts del valencià. Així mateix, a la categoria PTSVI va haver podi alacantí amb Gaspar Vañó (Elda), que va finalitzar a menys de sis minuts de la primera posició.

Reconeixement

En acabar la carrera, va haver-hi un reconeixement de la Federació Espanyola de triatló, la FETRI, a l’Ajuntament d’Orihuela per la seua aposta per l’esport i especialment pel duatló i el triatló. En aquesta última modalitat la localitat alacantina, a més, acollirà a l’abril el Triatló Miguel Hernández, també amb l’organització de A300W i puntuable per a la Copa d’Espanya de Triatló Mitja i Llarga Distància.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »