Confrides, primavera i trail

El 19 de maig hi ha una cita amb els dos reptes: l’Aitana i el Serrella, amb distàncies variades entre els 19, 24 o 43km

Confrides. Aquell espai de natura envoltat de xicotets pobles, allunyats uns dels altres, a prop tots, units per sinuoses carreteres, estretes i màgiques. Especials. Confrides. Aquella zona de l’interior d’Alacant que respira muntanya i sent la mar no massa lluny. Confrides, un emplaçament on la primavera es bolca amb tota la seua força després d’un dur hivern. És a Confrides on es disputa el III Trail Primavera Desafiament Aitana. 19 de maig.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Des de la plaça de l’Anouer de Confrides, la carrera començarà extasiada ja per l’entorn i disposada a coronar el punt geodèsic de la base militar d’Aitana –un lloc on, de proves esportives, només ha pujat la Vuelta a Espanya-, per tornar al poble. Però aquest és un resum molt resumit, perquè parlem d’una cita que en realitat ofereix dos reptes: el repte Aitana i el repte Serrella. Per als dos i les diferents distàncies, ja estan obertes les inscripcions.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions estan obertes i ja superen el 50%. Per apuntar-se, directament amb el següent click:

PUBLICITAT

Repte Aitana

El desafiament que proposen des de l’organització de l’Ajuntament de la localitat és l’Aitana. Seran 19km i 1.040m de desnivell. Aquesta distància es pot fer en dues versions. Una, en modus de trail, és a dir en carrera, i l’altra en senderista. Per a les dues modalitats hi ha un límit de 150 inscripcions. Serà, això sí, una distància en què el premi és triple: gaudir de l’entorn, arribar al punt geodèsic de la base militar que està situat a 1.55m d’altitud, i entrar en meta amb els deures fets.


VIDEO: II Trail de Confrides


PUBLICITAT

Repte Serrella

L’altra proposta d’enguany passa pel repte Serrella. Ací hi haurà dues distàncies. La més llarga i contundent, la reina, sumarà ni més ni menys que 43km i 2700m+. La ‘curta’ que no ho és tant, compleix 24km i 1400m+. Aquesta també es pot fer en trail o en senderista, a elegir.

La carrera llarga coronarà els tres pics marcats al recorregut. Seran el pic Serrella, el Pla de la Casa i la Malla del Llop. La curta serà també com altres anys, és a dir per la Serrella coronant el pic Serrella i Malla del Llop. La cita està patrocinada per Radler d’Amstel.

PUBLICITAT

Medi ambient

Des del Trail de Confrides es lluita per la conservació de la natura i la menor afectació del pas de la carrera per l’entorn. És per això que es treballa juntament amb voluntaris i l’Ajuntament en la inspecció de sendes i camins per aconseguir seguretat, sense perjudicar les possibles arribades de nius d’aus i altres animals de la zona, amb una “escrupolosa neteja de tots els recorreguts després de la prova i al dia següent”, segons informa l’organització.

PUBLICITAT

Horaris

Degut a les distàncies, molt variables entre els 19 i els 43km, l’organització ha previst dos eixides. La distància reina començarà a les 7.00h del matí, mentre que les altres (24, 19) ho faran a les 8.00h.


Confrides consolida su Trail


Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Confrides corre per Gabriel | Sense Límits Aventura - […] Confrides, primavera i trail […]
  2. Cartell de complet a Confrides | Sense Límits Aventura - […] Confrides, primavera i trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »