Copes provincials de duatló

Vall d’Uixò dissabte i Torrevieja diumenge, les dues cites per als multiesportistes

Ontinyent ha anunciat aquesta mateixa setmana que la seua carrera se suspenia per falta de participació

La Copa Provincial de Castelló i la d’Alacant continuen a bon ritme. Al Nord, els castellonencs viuran el Duatló de Vall d’Uixò, mentre que al Sud la mirada està posada al Duatló de Torrevieja. Al mig s’hauria d’haver disputat la prova d’Ontinyent, però aquesta mateixa setmana els organitzadors van confirmar la suspensió d’una prova que, pel que van argumentar, no tenia la suficient quantitat de participants per fer-la viable.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Vall d’Uixò

Fa uns dies Vall d’Uixò vivia el seu trail i ara es canvia de sabatilles per organitzar un duatló. La prova, a més, forma part de la Copa de la Província de Castelló i a més és puntuable per al Circuit de Duatlons castellonencs. 5km de carrera a peu, 20km de ciclisme i 2,5km en el clàssic circuit sprint.

PUBLICITAT

Matí i vesprada

També la carrera serà de categoria escolar, i serà puntuable per a la fase provincial. Aquesta serà la que obrirà la jornada de dissabte, a les 9.30h. La prova dels adults està prevista per a les 16.00h.

PUBLICITAT

Torrevieja

Però hi ha un altre focus informatiu de duatló a la Comunitat. Es tracta de la cita de Torrevieja, que també de distància sprint (5-20-2,5) i que se celebra el diumenge. L’horari en aquest cas és exclusivament matinal. La carrera comença a les 9.30h des del passeig de Vistalegre.

PUBLICITAT

Ontinyent, KO

La prova que ha suposat una decepció al món del duatló és la d’Ontinyent. El calendari fa mal a algunes carreres perquè al seu voltant es programen altres que acaben duent-se participants. És el que li ha passat al Duatló d’Ontinyent, que no comptava amb el suport dels duatletes, que en un cap de setmana amb Vall d’Uixò i Torrevieja, s’han decantat per alguna d’aquestes dues opcions abans que de la prova de la Vall d’Albaida.

PUBLICITAT

Ontinyent s’ha suspès, segons han informat els organitzadors via xarxes socials, per no tindre la suficient quantitat de participants com per fer viable la carrera. D’aquesta manera, la prova ontinyentina queda realment ferida de mort després de la tornada de l’any passat, que semblava haver-la recuperat encara que fora en la seua distància sprint.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »