Dia de la Dona… aventurera

En el dia de la Dona un recordatori a totes aquelles que són un exemple fent aventura 

Perquè és el Dia de la Dóna les dones hui són protagonistes? I es parla molt de la vaga, de la diferència salarial, de la falta de equilibri en molts àmbits entre homes i dones… i la resta de l’any no és parla? No és notícia?

La millor manera de fer igualita és practicar igualtat, tots els dies. A Sense Límits Aventura tractem de fer-ho posant en valor aquelles dones que viuen l’aventura amb passió, que són exemple per a tots -homes i dones- que donen guerra i que són més fortes i tenen més capacitat de sacrifici que la majoria dels mortals… 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Molts noms…

Al llarg d’estos 3 anys hem anat parlant-vos de moltes de les més destacades que tenim a la Comunitat Valenciana en molts àmbits, ja siga en el Trail, en el Triatló, en la BTT o fent altra sèrie de reptes. Noms com ara Laia Cañes, Tere Nimes, Eva Bernat, Xari Adrian, Sonia Escuriola, Alicia Chaveli, Sofia García, Miryam Talens, Raquel Martínez, Yolanda Valiente, Patri López Vicedo, Jessica Mataix, Elena Lloret, Arantxa Luis Alonso, Cristina Lacruz, Marta Fernández de Castro, Vanessa Benavent, Miriam Muñoz, Miriam Roselló, Noelia Juan Pastor, Violeta Feliciano, Esther Gil, Alicia Gil, Selina Moreno, Roser Baello… i moltes altres que dia a dia són protagonistes a Sense Límits Aventura.

Ací vos deixem uns quants exemples:

La temporada perfecta de Laia Cañes

Al Mundial de Trail per la porta gran

La Trans Grancanaria de Tere Nimes

Una Copa per a Eva

“Ja era hora que se’ns reconeguera”

L’huracà Sofia a Mèxic


PUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Dia de la Dona… aventurera […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »