Xiva i Yecla, curses en agenda

La prova de l’Open BTT XC de la Comunitat és la tercera del calendari

A Yecla, el Circuit de les Muntanyes Alacantines segueix el seu ritme

El cap de setmana ‘bttero’ sembla que es relaxa. Però no. Per una part és cert que el calendari afronta dues proves: una a Xiva, i l’altra a Yecla. Però quines dues… La primera és una nova cita amb l’Open BTT XC de la Comunitat Valenciana. La segona forma part d’un circuit de marxes que està agafant molt de nom: Circuit de les Muntanyes Alacantines.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Xiva, a punt

Han sigut moltes setmanes, quan no mesos, per tindre tot a punt per rebre, a Xiva, l’Open BTT XC de la Comunitat Valenciana. Ara, en un circuit que combina, senda, pista, zones tècniques i alguna sorpresa rocosa, tot està preparat. Perquè la cita és a les 9.00h del matí del pròxim diumenge dia 11.

PUBLICITAT

Els líders de l’Open

Després de les cites de Banyeres de Mariola i La Vila Joiosa, els líders provisionals de l’Open de la Comunitat en les diferents categories són Iván Díaz (elits), Jorge Gómez (sub23), Elena Lloret (fèminas open), Jorge Amorós i Lucía Aguilar (júnior), Joaquín García (cadets), Juan Carlos Albertos i Ariadna Rodenas (màster 30), Daniel Cepa (màster 40), Jaume Pérez (màster 50), Vicent Zaragoza y Vania Rico (infantils), David Ivars i Raquel Pérez (alevins), Marcos Puig i Mar Miralles (principiants) i Álex Miralles i Jimena Gas (promeses).

PUBLICITAT

Onil, la pròxima

La pròxima prova puntuable per a l’Open de BTT XC de la Comunitat, després de les que dues primeres cites ja   disputades, i la de Xiva d’aquest cap de setmana, serà Onil ja el 15 d’abril. Després vindrà Agost (20 de maig) i Villar del Arzobispo (27 de maig). En total, un calendari de sis carreres.

PUBLICITAT

Alacantines

Les Muntanyes Alacantines és aquest circuit que, de broma en broma, porta ja més de la meitat del seu calendari complet. Eren 8 proves i ja en van disputades cinc. Sant Vicent del Raspei arrencava el 21 de gener, mentre que després s’ha passat per Villena, Caudete i Crevillent. Ara toca Yecla, el diumenge de matí, i després ho faran el 8 d’abril Elda, i per tancar, el 29 d’abril també, el Pinós.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »