Perimetrail RETT de rècord

719 participants en la tercera edició de la carrera benèfica de Serra Vernissa

Rubén Hernández i Sonia Sánchez en el trail i Marta Sánchez i García Mascarell en l’sprintrail, els vencedors

La tercera edició de la Perimetrail RETT Serra Vernissa va tornar a ser un èxit. Primer per la participació, amb rècord de 719 persones. Després pel nivell dels participants: A la prova reina de 22km es van imposar Sonia Sánchez (Trail Moixent) i Rubén Hernández (BTR Pro Team), mentre que en la distància curta de 12km els vencedors van ser Javier García Mascarell (Muy i Castell Tuga) i Marta Sánchez (Independent). I tercer, perquè es va complir amb el vessant benèfica que tenia la prova amb els afectats per la síndrome de RETT.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dones: canvi de rol

En la prova femenina del trail de 22km, hi va haver canvi de rols entre la primera i la segona, les dues del Trail Moixent. Cristina García, que l’any passat va ser la campiona, enguany es quedava segona, a poc més de cinc minuts de Sonia Sánchez, que aquest 2018 guanyava després de ser segona al 2017. Tercera al podi era Cristina de la Torre (Km3 Xàtiva), a menys de set minuts de Sánchez.

Hernández

En homes, el triomf va ser per a Rubén Hernández, que no deixava marge per a la sorpresa amb un temps de 2.18.58. Quasi cinc minuts més tard arribava Simón Rama (Mur i Castell Tuga), mentre que completava el podi Juan Antonio Torres (Km3 Xàtiva), a quasi huit minuts d’Hernández.


Xàtiva espera: Perimetrail RETT


PUBLICITAT

Sprintrail: Sánchez, 3 de 3

En la categoría femenina de l’sprintrail, Marta Sánchez va tornar a deixar clar qui mana. La corredora va guanyar per tercer any consecutiu en la distància dels 12km. Ho va fer amb 1.32.18, i amb la segona classificada, Aino Elina Ojanen, a menys d’un minut. Yesenia Jorques va ser la tercera al podi.

PUBLICITAT

García Mascarell canvia i venç

En homes, Javier García Mascarell (Mur i Castell Tuga) va guanyar amb solvència amb 1.08.23. El guanyador de la cursa curta venia ser el campió de les dues primeres edicions d’aquest Perimetrail Serra Vernissa, però en la seua versió llarga. Enguany canviava a la curta –està preparant per a asfalt el pròxim Campionat del Món de Mitja Marató de València- però també es proclamava campió en ser el més ràpid. El segon va ser Manuel José Castells (Trail Serra Vernissa) amb 1.11.58, mentre que tercer va ser el seu company d’equip, Roberto Martínez, que va arribar junt a Castells, només un segon després.

PUBLICITAT

Benèfica

La carrera era benèfica. Una part dels ingressos d’aquesta cita esportiva aniran destinats a Ainoa, que és del club Serra Vernissa, amb RETT, però també una altra part a l’Associació Espanyola de la Síndrome de RETT (AESR), que van acudir a Xàtiva per rebre tot el suport per part de l’organització i els participants.

PUBLICITAT

Rècord de participació

Aquesta tercera edició ha servit per establir un nou rècord de participació. Enguany han participat 719 persones, quan l’any passat en van ser 630, i el primer any 615. Per carreres, el trail ha comptat amb 180 corredors i corredores, l’sprintrail amb 280, la marxa amb 205 i el canicross amb 67 –amb els respectius gossos.

ES TANCA EL CANICROSS

La competició del canicross tancava la lliga benèfica, i Raúl Solbes no només va ser el vencedor a Xàtiva, sinó que era el guanyador de la general, que es tancava a la Perimetrail com a última cita. Solbes es va imposar sobre Jaume Lara i Santiago Ibáñez. En categoria femenina, el triomf va ser per a Laia Garrido, seguida per Jennifer Requena, que va ser segona, i Alba Soriano, tercera.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Perimetrail RETT de rècord […]
  2. Trail solidari pel RETT | Sense Límits Aventura - […] Perimetrail RETT de rècord […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »