VIDEO: El Mundial de Trail al detall

Imatges per a tindre una millor idea del recorregut dels 85km 5000+ del Mundial de Penyagolosa Trails de pròxim mes de maig  

Resten menys de dos mesos per a la gran cita de l’any en el món del Trail. Per primera volta en la història casa nostra, el Penyagolosa, acull el Mundial de Trail de la IAAF. A  poc a poc anem coneixent detalls del nou recorregut fet ex professo per al Mundial amb un total de 85 km 5000+ que ara podem conèixer un poc millor…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

85 km 5000+…

El Mundial de Trail tindrà lloc pròxim 12 de maig amb eixida a Castelló, a les 6 del matí des de la UJI, per a transcorren entre d’altres pels termes de Castelló, Borriol, Les Useres, Atzeneta, Benafigos i Vistabella.

En total, 85 km 5000 metres de desnivell positiu acumulat, a una prova en la qual se citaran els millors corredors de trail i en la qual es decidiran els campions del món masculí, femení i per equips. Ara podem vore el video amb més detall de tot el recorregut.

Coneix el Mundial de Trail a Castelló


PUBLICITAT

PUBLICITAT

Les claus…

En relació a altres edicions del Mundial, el recorregut presenta més distància, dels poc més de 50 de l’any passat a Itàlia passem als 85 km, amb un desnivell de 5000+ que en el seu tram final va a ser definitiu, com va indicar recentment el doble campió del món de Trail Luis Alberto Hernando.

El campeón habla del Mundial


PUBLICITAT


PUBLICITAT

MiM i CSP

De forma paral.lela al Mundial de Trail es faran les tradicionals proves de la Marató i Mitja (MiM) i la CSP, que veuen modificat el seu recorregut tradicional. Així les coses la CSP serà un peliu més curta que en passades edicions amb 108 km 5600+ i  MiM, tindrà esta volta un total de 60 km 3200+ en una edició molt especial en què celebra el seu 20 aniversari.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mirant cap al nord | Sense Límits Aventura - […] VIDEO: El Mundial de Trail al detall […]
  2. Un Mundial de Trail per a tots | Sense Límits Aventura - […] VIDEO: El Mundial de Trail al detall […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »