Després del robatori, a per la Copa d’Europa

Roberto Sánchez Mantecón, després de viure un atracament amb pistola pel mig a Sud-Àfrica, torna a la competició

Ho fa a la cita europea de Gran Canària amb els seus companys de l’UA, Jesús Gomar i Dario Chitti

Nova cita internacional. El diumenge es disputa la Copa d’Europa de Triatló a Gran Canària. La cita compta amb triatletes de fins a 26 països, i entre ells els representants de l’equip de la Universidad de Alicante (UA), Jesús Gomar, Roberto Sánchez Mantecón i Darío Chitti.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

És una carrera on el nivell serà molt alt. Els favorits són, entre altres, el vencedor de l’any passat, Rotislav Petsov (Azerbaidjan), o el suís Adrien Bridfford i fins i tot el gallec Uxío Albuín. Entre ells estaran els tres integrants de l’equip alacantí.

PUBLICITAT

Les expectatives són sempre altes a una prova de caire internacional. I més si és una com aquesta, de categoria continental, i per la que fins i tot hi ha llista d’espera. Gomar, Chitti i Sánchez Mantecón estan entre els ‘privilegiats’ que seran a la línia d’eixida.

PUBLICITAT

Tornada després de…

Serà aquesta la primera cita en què es podrà veure a Sánchez Mantecón en acció, després de l’ensurt que va patir fa unes setmanes a Sud-Àfrica, quan va patir un atracament amb pistola pel mig. Un moment molt dur que el triatleta voldrà traure’s del cap a Gran Canària.


Triatló a punta de pistola


PUBLICITAT

En dones

En dones, el podi estarà entre britàniques, amb Jodie Stimpson, italianes com Giorgia Priarione o la francesa Justine Gerard. Espanya compta amb Ana Godoy com a principal opció.

PUBLICITAT

VALÈNCIA I LA COPA D’EUROPA

No és Gran Canària l’única cita amb sabor europeu que acollirà Espanya. València ho té a la mà i ja es va anunciar la passada tardor. Es tractarà, segons es va dir des de la federació valenciana en el seu moment, del primer pas fins a una internacionalització més profunda i avançada.


València Triatló dóna el salt a Europa


València Triatló, a conquerir Europa


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Després del robatori, a per la Copa d’Europa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »