El Llop, preludi de l’Autonòmic

La 3a cita del Circuit de BTT de les Comarques Centrals compleix 10 edicions i ho celebra amb l’assignació del Campionat BTT Marató de la Comunitat que es disputarà al setembre

Ja s’han disputat les proves de Beniarbeig i Benigànim, i ara el Circuit de BTT de les Comarques Centrals continua amb el seu periple a Villalonga, amb la cursa de BTT El Llop.

La cita és el pròxim diumenge a les 9.00h i serà molt especial. Primer perquè complirà l’aniversari de les 10 edicions, que es diu prompte. I segon, perquè la Federació Valenciana de Ciclisme (FCCV) ha confirmat que serà seu, al setembre, seu del Campionat Autonòmic de BTT Marató.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El sí de la FCCV

Els membres d’El Llop van demanar a la Federació que, amb motiu dels 10 anys d’aquesta carrera de BTT, Villalonga fora la seu del Campionat Autonòmic de Marató.

Finalment, la FCCV ha concedit aquesta prova a la localitat valenciana, i el conegut Llop haurà de posar-se les millors gales el pròxim mes de setembre. Per primera, ja saben que la carrera del pròxim diumenge serà un primer test de cara a la traca final autonòmica.


BTT: Gil i Parreño a Benigànim


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la prova d’El Llop estan a la vostra disposició:

PUBLICITAT

S’esperen 35km de pur BTT a un entorn privilegiat on s’està ben propet de la mar però en plena muntanya. És l’equilibri perfecte a la zona de l’entrada de les primeres serres que s’endinsen cap a l’interior de la comarca. Villalonga rep tot això com a punt d’inici del que hi ha al nucli de les comarques centrals, i ho viu aprofitant un paratge ideal per a la pràctica de la bici de muntanya.

PUBLICITAT

Canvis al recorregut

L’organització s’ha vist obligada a fer un canvi en el recorregut. Així, el primer tram des de Villalonga fins a Ador canviarà respecte a la idea inicial. El motiu és per una modificació que ha exigit la Conselleria i perquè el recorregut pot fer coincidir a la muntanya els participants d’aquesta prova amb el Trail de Palma-Ador.

PUBLICITAT

Confirmació en breu

D’aquesta manera, ara mateix des de la cursa El Llop està a l’espera de la confirmació de les altres opcions del recorregut, però tant la Federació Valenciana de Ciclisme com la Conselleria han estat tancades aquests últims dies.

Zones assegurades

Els que desitgen tastar el recorregut, o part d’ell, sí poden “fer la Corona, Montecorona, l’albergue, el ‘collao’ d’Ador, la Navesa, la cantera d’Ador o la paral·lela”, segons expliquen a les xarxes socials els organitzadors, que hi afegeixen que a partir de l’eixida de la cantera, “ja està el track a wikiloc”.

TRES DE CINC

Amb Villalonga, seran cinc proves les que restaran per completar un circuit de les comarques centrals que està portant una trajectòria a l’alça aquesta temporada. Després de Beniarbeig i Benigànim, i una vegada es faça Villalonga diumenge, quedaran Llutxent el 8 d’abril, Senija el dia 15, Castelló de Rugat el 13 de maig, Moixent el 27 i l’última cita, a Polop el 3 de juny.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. BTT molt repartida | Sense Límits Aventura - […] El Llop, preludi de l’Autonòmic […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »