Confrides corre per Gabriel

El III Trail Primavera Desafiament Aitana del 19 de maig portarà a la samarreta el peixet que recorda el xiquet Gabriel

Es tracta de fer un xicotet homenatge i al mateix temps sensibilitzar perquè casos com aquests no es tornen a repetir

Ha sigut un dels casos que més ha commocionat la societat espanyola en els últims temps. L’assassinat del xiquet Gabriel a Almeria per part de la parella del seu pare ha deixat molts cor encongits, i una marea de sensibilització molt gran. El Trail de Confrides s’ha volgut afegir a les mostres de solidaritat amb la família de Gabriel i ha decidit que, en la samarreta de la carrera del pròxim 19 de maig, s’hi afegirà un peixet, en record al ‘pececito’ i al xiquet mort.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Són d’aquests casos que posen la pell de gallina. Situacions per les quals ningú voldria passar mai. I menys que afecten a un xiquet. Gabriel ha estat en el pensament de tota Espanya en les últimes setmanes, i molt més quan es va conèixer que havia sigut assassinat per la que era l’actual parella del seu pare.

PUBLICITAT

Sensibilització

El cas ha sobrepassat les fronteres geogràfiques però també de la sensibilitat, i moltes han sigut les mostres d’estima que s’han fet a Espanya els últims dies. Homenatges als partits de futbol, o que a gales com les d’Operación Triunfo contaren amb el peixet a la solapa d’alguns dels cantants, ha fet créixer el record del xiquet Gabriel. A Confrides no són aliens a tot això i per això van decidir, des de l’organització, incorporar el peixet al pit de la samarreta.

«Pensem que és una situació que afecta a tota la societat», afirmen des de l’organització de la prova, que creuen que s’han de «banyar». Es tracta «d’un xicotet homenatge que ha calat molt en els seguidors que tenim i pensen que fem el correcte», hi afegeixen.


Confrides, primavera i trail


PUBLICITAT

Un primer disseny

De moment tenen un primer disseny, i tot i que el color definitiu de la samarreta està per decidir, el que sí portarà és el peixet al centre del pit i damunt del nom del Trail Primavera Desafiament Aitana. Un bonic homenatge per sensibilitzar la població respecte a casos com aquests, perquè no es tornen a repetir.

PUBLICITAT

Crida a més trails

De fet, la intenció també és que aquesta iniciativa de la cita de Confrides arribe a més organitzadors de carreres perquè incorporen el peixet en els dissenys de les seues samarretes o agafen altres iniciatives en aquest sentit. En tot cas, es tracta de donar visibilitat i aportar un granet de sorra per evitar que casos com el del xiquet Gabriel tornen a produir-se.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Arriben Confrides i Moriscos Trail | Sense Límits Aventura - […] Confrides corre per Gabriel […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »