Lloret, podi a l’Open d’Espanya

La ‘biker’ de la Vila-joiosa acaba tercera a la prova disputada a Valladolid en una dura pugna

L’alacantina disputarà les altres dues proves del circuit nacional, a Cañamero i Alcalá de Henares

L’alacantina Elena Lloret està en un bon estat de forma i ho demostra el tercer lloc que va aconseguir el passat diumenge a Valladolid. Va ser a l’Open d’Espanya XCO, una cita amb noms d’alt nivell i on va haver de lluitar contra les millors del panorama nacional i d’altres internacionals.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lloret va acabar tercera, amb un temps de 1.31.40, a 3.40 de la vencedora, que va ser Rocío del Alba. La lluita pel títol va estar precisament entre Del Alba i Clàudia Galicia, que tot i que anava primera, va acabar cedint davant l’espenta de la seua rival. Darrere arribava l’alacantina, que s’havia desfet de dues corredores molt perilloses, la russa Anoshina Ekaterina i l’estoniana Janika Loiv.

PUBLICITAT

A cara o creu al descens

Però superar Ekaterina i Loiv no va ser fàcil. De fet, fins la penúltima volta no va poder agafar-les. Anava veient que les retallava una miqueta a cada volta, i finalment les va tindre a tir a una de les pujades. Loiv va claudicar, però Ekaterina encara va accelerar. Lloret, en el següent descens, se la va jugar per passar-la en una acció a cara o creu: va ser cara.

PUBLICITAT

La temporada va bé

Aquesta temporada, Lloret ja havia vençut a l’Open de Xiva, a l’Open de la Vila-joiosa, i també va ser 8ª a l’Open d’Espanya disputat a Xelva el passat 4 de març, així que la tercera posició a la prova nacional tampoc no era una sorpresa. Això sí, l’alacantina reconeix que no va ser el seu millor dia: “No em vaig trobar massa bé, vaig anar de menys a més, agafant ritme poc a poc”. I la prova és la tercera posició que va aconseguir en el tram final de carrera.

PUBLICITAT

Ara, Cáceres i Alcalá

Ara l’Open d’Espanya continua el 8 d’abril al Cañamero-Cáceres, i el 3 de juny es tanca a Alcalá de Henares. Els dos són “nous” i per tant “desconeguts”, afirma Lloret. “No sabem com són aquests circuits, així que anirem a veure què tal se’ns dóna”, afegeix.

PUBLICITAT

Vol el podi

Lloret entrenava aquesta setmana amb normalitat després del podi de Valladolid, però el que ella vol és mantindre, com a mínim, el lloc que ocupa ara a la general de l’Open d’Espanya. És segona –primera elit- i sap que té molt difícil la primera posició, perquè, segons diu, “Rocío [Del Alba] va com un coet i té molta qualitat”, però tampoc no descarta res.

Pensa en Copa del Món

Lloret ara mateix treballa per obtindre el punt de forma més alt per a l’arribada de la Copa del Món. L’Open d’Espanya és important, però sap que encara té “marge de progrés”. La idea és la cita mundialista i estar ben fina i preparada per a d’ací a dos mesos.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »