Naix la Copa Cross FTCV

La Federació de Triatló instaura una nova competició que combina sis duatlons i un triatló cross

El calendari compta amb set proves i la primera cita és el pròxim dissabte dia 24 a l’Olleria

La Copa Cross FTCV 2018 acaba d’arribar i s’estrena el pròxim cap de setmana. Es tracta d’un nou circuit que promociona la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Compta amb set proves, de les quals sis són duatlons i una triatló. El calendari s’allarga fins el 18 de novembre, quan es tancarà la competició al Duatló Cross d’Elx.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Recorreguts assequibles

La intenció de la FTCV és aconseguir fer un circuit amb “recorreguts assequibles per a tots”, segons afirmen des de la Federació. D’aquesta manera, es pretén integrar tant corredors i corredores que tinguen l’especialitat i les distàncies controlades, però també aquells que s’inicien en aquest tipus de curses.

PUBLICITAT

Les set proves

La primera cita serà a l’Olleria, a la comarca de la Vall d’Albaida, el pròxim dissabte 24, mentre que la següent cita serà doble a Torremendo. Primer, el dissabte 21 de juliol, amb el Triatló Cross Torremendo-La Pedrera, i segon, el diumenge 22 de juliol amb el Duatló Cross Torremendo-La Pedrera.

PUBLICITAT

Després d’aquest 2×1, la Copa Cross continuarà a Aspe, però ja després de l’estiu. El 7 d’octubre, Duatló Cross d’Aspe, i unes setmanes després, la 6a prova, amb el clàssic Duatló Cross de Banyeres de Mariola, el 28 d’octubre. Continuarà el calendari amb la recta final, primer a Alfarp l’11 de novembre, i després al Duatló Cross d’Elx que tancarà la competició i el circuit, el 18 de novembre.

PUBLICITAT

Rànquing i Gala

Les proves seran puntuables en el rànquing de la Copa Cross FTCV. Igualment, a la pròxima Gala 2018 de la FTCV es lliuraran els guardons de les diferents categories que formen part del circuit.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Duatlons mirant l’oratge | Sense Límits Aventura - […] Naix la Copa Cross FTCV […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »