Duatlons mirant l’oratge

Suspesa la prova a l’Olleria que obras la Copa Cross, i pendents de Castelló de la Plana a la UJI i Alaquàs que inclou el duatló de la dona

******* ACTUALITZACIO*******

I finalment el vent va guanyar la partida. Almenys en part perquè l’alerta per forts vents ha obligat a suspendre este dissabte el Duatló Cross a l’Olleria, prova que obria la nova Copa Cross de la Federació de Triatló i que ara haurà d’esperar.

***********************

Es preveu fred el cap de setmana. I vent. I potser pluja. Però pot canviar, perquè ja se sap que en primavera, tot és possible. Se suposava que anava a ser una entrada d’estació amb bones temperatures, i mira, no. Així que respecte a les previsions de cara als dies de carreres, és a dir dissabte i diumenge, qui sap què passarà. El que és segur és que hi ha opcions, i moltes, per gaudir del duatló. Tres són les cites importants del cap de setmana i en les quals s’espera que el temps respecte els esportistes i organitzadors.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El primer duatló, a Castelló. La capital acull la seua cita que forma part de la Copa Provincial i també del Circuit de Duatlons de Castelló. El segon, a l’Olleria, on s’estrena la Copa Cross FTCV, amb la btt de protagonista. I el tercer, a Alaquàs, on també es fa el duatló de la dona. També es disputa a Benifaió el Duatló Escolar que forma part de la fase provincial de València.

PUBLICITAT

Duatló a l’UJI

Amb quasi 200 participants, el Duatló de Castelló de la Plana arriba amb la seua distància sprint i pensant en les classificacions generals de la Copa Provincial i del Circuit de Duatló de Castelló. Les eixides seran a les 10:00h els homes i a les 10:15h les dones.

La zona de transició estarà a la pista d’atletisme de la Universitat Jaume I, i tot el recorregut, íntegre, tindrà lloc dins del recinte universitari. La distància serà de 5km (1 volta), 20km de ciclisme (4 voltes) i 2,5 (1 volta).

PUBLICITAT

L’Olleria estrena Copa

La nova competició que ha instaurat la Federació és la Copa Cross FTCV. La primera de les seues cites és a l’Olleria, dissabte 24. Es tracta d’un circuit amb els tres sectors a una volta: 5,65km a peu, 18,5 en bici de muntanya i 2,45 per a acabar amb la cursa a peu. L’hora, a les 16.00h des del pavelló la Solana.


Naix la Copa Cross FTCV


PUBLICITAT

Després de l’Olleria la Copa Cross continuarà amb el triatló de Torremendo-La Pedrera, el 21 de juliol, per seguir a la mateixa localitat, el dia següent, amb el duatló cross. Més tard, duatlons a Aspe (7 d’octubre),  Banyeres de Mariola (28 d’octubre), Alfarp (11 de novembre) i Elx (18 de novembre).

PUBLICITAT

Alaquàs i la Dona

Doble ració a Alaquàs, que acull la quarta edició del seu duatló i amb les dues versions habituals. Per una part, el duatló sprint, amb 5+20+5, i per l’altra el supersprint de la dona, amb 2,5+7+1,15. L’eixida i arribada des del parc la Sequieta. Tot començarà a les 9.00h del diumenge 25 i, de moment, són 208 els i les duatletes de la distància sprint, i 60 dones al supersprint.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »