BTT molt repartida

La bici tot terreny ocupa l’ample de la Comunitat Valencia durant el cap de setmana

El Llop de Villalonga, l’Open de la CV a Villar o el Superprestigi de Cofrents, el més destacat

Són moltes i molt repartides les carreres de BTT del cap de setmana. La qüestió és que tot és susceptible de tindre un interès especial ja siga per una cosa o per altra. Entre Villalonga, Xiva i Cofrents es reparteixen el màxim interès, però l’agenda dels dos dies be plena i l’hem de desgranar poc a poc.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El Llop

Amb la notícia de que Villalonga serà la pròxima seu del Campionat Autonòmic de BTT Marató, es disputa diumenge el Llop BTT a la localitat valenciana. Seran 35km de pura mountain bike en un entorn preparat a consciència i on la proximitat del Serpis i el seu voltant fan de la carrera un escenari natural. La prova és la tercera del Circuit de les Comarques Centrals.


El Llop, preludi de l’Autonòmic


PUBLICITAT

Villar, Open de la CV

El diumenge 25 de març es disputa a Villar del Arzobispo el Gran Premi Serrania XCM, que és a més prova puntuable per a l’Open de la Comunitat Valenciana. La distància és de les dures: 61km. L’eixida, a les nou del matí.

PUBLICITAT

Superprestigi a Cofrents

El calendari també ha volgut que es disputa el Superprestigi MTB, que es dóna cita a Cofrents el pròxim diumenge amb la créme de la créme, tant en homes com en dones. I tant d’Espanya com de l’estranger. En homes, tres noms molt destacats: Sergio Mantecón, que porta un 2018 amb grans resultats; David Valero, que ja sap el que és guanyar a Confrents; i el medallista olímpic Carlos Coloma.

Elena Lloret, a l’atac

En dones, l’alacantina Elena Lloret arriba en un bon estat de forma –acaba de ser tercera a Valladolid a l’Open d’Espanya-, i tindrà com a rivals grans corredores com la líder espanyola, la sub-23 Rocío del Alba, o Magda Duran, que es postula com a la gran favorita gràcies a la seua tècnica, que pot afavorir-la a un circuit com el de Cofrents.


Lloret, podi a l’Open d’Espanya


PUBLICITAT

Senglars BTT

La 12ª edició de la Marxa Senglas de Sant Joan de Moro ja està ací. Diumenge des de l’Edifici Polifuncional de la localitat castellonenca, arranca la competició amb dos recorreguts. Un de 57km i 1500m/+, puntuable per al VIII Circuit de BTT Muntanyes de Castelló, i el curt de 27km i 500m/+. La carrera passa pels termes de l’Alcora, Borriol i Vilafamés.

PUBLICITAT

Xiva i el Circuit de València

La província de València té el seu Circuit i aquest cap de setmana aterra a Xiva pendent d’un recorregut per a dominadors de la matèria. Es tracta de 35km i 1.300m/+ a una zona bttera per antonomàsia. Comença a les 9.00h, que ja va bé tenint en compte, com ho han de tindre la resta de proves, que dissabte hi haurà el canvi horari.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »