Cap de setmana de nivell

No hi ha cap prova fluixa entre dissabte i diumenge: destaquen l’Autonòmic de carrera vertical i el cross de Sant Gabriel

D’altres proves, els Refugis de Pedra d’Onda, l’Arrapapedres de Beniali, el CTRC amb Ayora i la Pujada Pipa de la Vall d’Uixó

Ja es nota que ha arribat la primavera i els calendaris estan més que plens. Aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, hi ha festival de curses. Les més destacades les que es disputen a Villena (Autonòmic de carrera vertical) i Alacant Sant Gabriel (segona prova de la Lliga Alacant Cross). Però hi ha molt més, tot amb interès i a uns entorns realment bonics per gaudir de la muntanya. Anem per parts…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Autonòmic a Villena

El Campionat Autonòmic de carrera vertical mana per ser de la FEMECV. A Villena està en joc un títol oficial i el seu interès és màxim. Seran 2,9km de recorregut amb un desnivell positiu de 425 metres fins la serra del Fraile. L’eixida, a les 16:30 dissabte des de la urbanització Peña Rubia. Cada participant eixirà sol, cada 30 segons. Hi ha un centenar de candidats i candidates a aquest títol vertical.


De vertical en vertical


PUBLICITAT

Lideratge en joc a Sant Gabriel

Carlos Pascual y Nadezda Surmonina són els actuals líders de la Lliga Alicante Cross que arriba diumenge a la seua segona cita. Després del Serragrossa Trail ara és el torn del Cross de Sant Gabriel. 10 quilòmetres per posar a prova les forces dels corredors alacantins i de fora de la província que es donen cita en aquesta carrera. També està el trail de 21km per als més valents, en un recorregut preparat per 15 Cumbres.


El Cross San Gabriel pide paso


PUBLICITAT

Refugis de Pedra a Onda

Onda té, dissabte, una prova molt interessant per davant i a més amb molta participació. 288 inscrits repartits entre les dues distàncies de la segona edició del Trail Refugis de Pedra. La més llarga serà de 42km, i l’sprint, de 14km. I tots eixen a les 7.30h. La prova llarga transcorrerà pels pics dels Òrgans i Monti, i també passarà pels cascs urbans de Tales, Benitandus, Sueras i Artesa. El seu desnivell positiu és de 2.500m. De mil metres positius serà el de l’sprint, que encercla els termes d’Onda i Tales.

PUBLICITAT

Arrapapedres

El Club de Montaña Botamarges organitza la segona edició de l’Arrapapedres, una cita amb dues distàncies ‘vigilada’ per Al-Azraq a un entorn privilegiat de la Vall de la Gallinera, amb eixida i arribada a Beniali. La prova reina compta amb 28km i 1.400m/+, i la curta amb 14km i 550m/+, que també tindrà la seua versió senderista no competitiva. Les eixides, a les 8:00 la llarga, i 8:30 i 8:35, respectivament.

PUBLICITAT

Comença el CTRC

La segona cita del Trail d’Ayora és la primera cita puntuable del Circuit de Trail CTRC 2018 (Circuit Trail la Ribera i la Canal de Navarrés). Una carrera amb 23km i 900m/+ per a la prova reina, i 13km amb 420m/+ per a la curta que també és senderista. Les següents cites del CTRC seran Carcaixent el 8 d’abril, Sumacàrcer el 6 de maig, Alcàntera de Xúquer el 9 de setembre, Tous el 7 d’octubre i Sellent el 21 d’octubre.

20ª Pipa

La Pujada Pipa compleix vint anys. Ho fa amb la salut de ferro habitual i dos recorreguts. El llarg, 17km i 900m/+, amb eixida des de la pista d’atletisme de Vall d’Uixó, per agafar la senda Bassa de Cristal, Sant Antoni, Balona, Pic de Pipa, Coll de cartutxos, Rodeno, Aiguamolls, Pico l’Àguila, Coll de Baltasar, Font de Garrut, Montesinos, Sant Antoni i arribada a meta. El Mini Pipa seran 11km. La cita, diumenge des de les 8:00h.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »