La selecció valenciana CxM s’estrena a la Copa

Una renovada selecció valenciana de CxM FEMECV afronta este cap de setmana a Màlaga l’inici de la Copa d’Espanya amb el Trail Cara los Tajos

Una selecció valenciana amb energies renovades. Pròxim diumenge comença la Copa d’Espanya de CxM FEDME amb el Trail Cara Los Tajos a Alahurin el Grande (Málaga) i com cada any la selecció valenciana FEMECV presenta un equip disposat a deixar ben alt el nostre pavelló.

Un equip amb canvis, això si, amb la principal absència d’Eva Bernat, campiona l’any passat de la Copa, i amb una combinació de veterans i gent molt jove en l’equip masculí amb la presència del incombustible Miguel Angel Sánchez Cebrián, i gent que s’incorpora de categories inferiors com ara Ricardo Cherta.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La copa…

Es presenta com sempre una Copa CxM FEDME molt interessant, que s’estrena este diumenge 25 de març a Màlaga. El Trail Cara los Tajos, dóna inici a una Copa integrada per 5 proves que tindrà com a punt i final la Cursa per Muntanya Vistabella.

Esta primera prova serà curta i explosiva amb 32 km  2300+ amb el punt més eleat de pas amb el Pico Mijas (1120 metres d’altitud) a la serra d’Alahurin el Grande on la nostra selecció aspira a mostrar el seu nivell.

PUBLICITAT

La selecció en homes…

La selecció que ha dona ta conèixer la FEMECV de la mà d’Angel Font presenta una combinació de corredors que ja venien defensant el nostre color roig als últims anys: com ara Miguel Angel Sánchez Cebrián, amb gent també experimentada com ara Simon Rama, als que s’incorporen altres joves emergents com ara Ricardo Cherta «És un orgull per a mi poder representar a la nostra comunitat per tota Espanya» indica Cherta que dóna el bot a categoria senior.

PUBLICITAT

… i en dones…

En categoria femenina és on hi ha més variacions, amb la gran absència d’Eva Bernat, la corredora de Cheste que l’any passat va ser la campiona d’Espanya de la Copa CxM FEDME i que enguany no podrà defensar el seu títol. Obligacions manen.

La responsabilitat en tot cas està molt ben coberta per la seua companya de club Ana Tauste, que queda ara com a principal opció, en companyia d’altres dos corredores com Lluna Beltrán i Eva Castells que s’incorporen a la selecció després d’haver fet un gran paper al Campionat de Lliga CxM FEMECV acabant primera i segona respectivament.

 

La Lliga FEMECV per a Bonavista i Beltrán


PUBLICITAT

Els joves…

A més de la categoria senior, també cal resenyar la presència dels integrants de la categoria junior i cadet, on els nostres, encapçalats per Laia Mateu tractaren d’aconseguir també un grans resultats.

Pòdiums valencians a la neu


PUBLICITAT

La Llista…

Categoria Sènior

 • Ricardo Cherta Ballester d’Alcalà de Xivert del Corremon
 • Guillermo Albert Lizandra de Castelló, d’Amics Volta al Terme Fondeguilla
 • Eva Castells Sanchis de Villanueva de Castellon, del Marató Crevillent
 • Lluna Beltran Esteve d’Albalat dels Tarongers, del Like sport Lurbel
 • Ana Tauste Galera d’Ontinyent, del Like sport Lurbel
 • Simon Rama Canicoba de Vallada, del Mur i Castell Tuga
 • Miguel Angel Sánchez Cebrián de Petrer, del Like sport Lurbel

Categoria Júnior

 • Gemma Herrero Valls, de Fondeguilla, d’Amics Volta al Terme Fondeguilla
 • Josep Gómez Madrigal de La Vall d’Uixo, del BCS trail d’Uixò
 • Borja Moya Beltrán d’Alcalà de Xivert, d’Amics curses Alcalà
 • Pablo Sánchez Juárez de Redován, del Marató Crevillent
 • Jordi Monferrer Marín d’Atzeneta del Maestrat del C.M. At-zenet

Categoria Cadet

 • Laia Mateu Escrig De Castelló, del CIM Penyagolosa Xodos
 • Abderrahim Hanzaze, d’Alacant
 • Jordi Carratalà Isierte de Vilavella, del  C.M. At-zenet

VISTABELLA i la MABO

Les competicions oficials de la FEDME tindran a més protagonisme valencià quant a les proves que conformen el calendari. Així les coses, la Copa d’Espanya CxM FEDME es decidirà a Vistabella, amb la Cursa per Muntanya Vistabella que en altres ocasions ja havia acollit prova de la Copa i que en este 2018 serà a més la cita que tanque el calendari pròxim 5 d’agost. 

A més, més enllà de la Copa, altra data assenyalada és el Campionat d’Espanya Individual i per seleccions que tindrà lloc a Borriol pròxim 10 de juny amb una Marató de Borriol que promet moltes emocions i on la nostra selecció també espera fer un gran paper.

COPA

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »