Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual

La carrera vertical de Villena, el tercer or consecutiu per al palmarès de la corredora de Lurbel

El de Corremón aconsegueix el títol després d’acumular en anys anteriors tres tercers i un segon lloc

Villena (Peña Rubia) va coronar dissabte, en un dia de molt vent, els nous campions autonòmics de carrera vertical. Tot i que ‘nou campió’ va ser només Carlos Pascual (Corremón) en homes, perquè en dones María Beltran (Like Sport Lurbel) va aconseguir la seua tercera victòria consecutiva.

Ell pensa ara en el KM Vertical per vèncer altra vegada, si és possible, a Ignasi Cardona (Lurbel), que va ser tercer i serà un dels favorits a la cita del Puig Campana del 15 d’abril. Ella, per la seua part, es converteix en la màxima guanyadora d’aquesta competició amb tres triomfs.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Beltrán, per 5 segons

María Beltrán va aconseguir la victòria que significa sumar-ne tres al seu palmarès. Està en plena forma la del Lurbel, que es va imposar per cinc segons a Tamara Canet (Amics Muntanyencs Algemesí), i per un minut a Sara Pérez, que va tancar el podi femení. Amb aquesta victòria, Beltrán supera en número de victòries a Sílvia Miralles, que tenia dos ors, de 2012 i 2014, i la mirada està posada ara a l’altre Autonòmic, el del Puig Campana. N’és l’actual campiona, també.


“Apretar les dents i cara amunt”


PUBLICITAT

Mà a mà amb Cardona

Les eixides a l’Autonòmic de Villena eren de dos en dos. Pascual i Cardona van ser els dos últims en disputar la cursa, i mà a mà. El de Corremón es va avançar d’inici i va confiar en la seua explosivitat en la primera part, quan més vertical era l’ascensió, tot patint perquè Cardona no el recollira en la part final, un poc més corredora. “Jo anava a mort, però a la meua. Vam eixir junts i vaig anar per davant”, explicava Pascual.


5 voltes Cardona


PUBLICITAT

“Estan eixint-me bé les coses”

Pascual estava molt satisfet d’un triomf que arriba després d’anys de lluita. “Tot el que siga vertical és el que m’agrada. Tenia ganes de guanyar i a més perquè estaven tots, Ignasi, Emili, tots. Millor així que hi havia molt nivell. Estan eixint-me les coses bé i estic content. Ignasi ja em va dir que estava content que fora jo el guanyador”. I és que el de Corremón acumulava, fins a aquesta edició de l’Autonòmic, tres terceres posicions (2012, 2014 i 2015) i una segona plaça l’any passat a Vall d’Uixò.

PUBLICITAT

Ara a pel Km Vertical

Pascual pensa ara en el Km Vertical de Puig Campana: “Aniré, per supost. La veritat és que és una de les carreres que més m’agrada. També tinc allà un subcampionat autonòmic. A Ignasi de les poques carreres que l’he guanyat ha sigut al Puig Campana. Allà és molt vertical i sempre m’he trobat bé».


Km Vertical: Martínez y Beltrán, campions


PUBLICITAT

Campiones i campions

Per categories, en veterans masculí també va vèncer Pascual, mentre que en dones es va imposar Roser Nicolau (Aper Alcoi); en master femenina va guanyar Laurence Rastell (Dianium), en júniors Elías Abad (Tragamillas) i Noelia Rubio-Quintanilla (Aper Alcoi) i per últim en cadets, el títol va ser per a Eva Sierras (CE Eldense) i Jesús Miguel Pérez (Maratón Crevillent).

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Puig Campana confirma el relleu | Sense Límits Aventura - […] Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual […]
  2. Pascual, als 3 Verticals Cabrales | Sense Límits Aventura - […] Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual […]
  3. Villena, Autonòmic de Carrera Vertical | Sense Límits Aventura - […] Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »