Nous Campionats Autonòmics de Trail de 10 i 21 km

Cortes de Pallàs acollirà el pròxim 6 de maig els nous autonòmics de la Federació d’Atletisme, que s’afegeixen a l’Autonòmic de Trail de Marató a la MaMoVa

Hi haurà duplicitat de Campionats Autonòmics, vist el que han presentat per a aquesta temporada la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat (FEMECV) i la Federació d’Atletisme de la Comunitat (FACV).

Ara, a més, s’ha publicat el calendari complet de campionats autonòmics de la Federació d’Atletisme amb les dos noves distàncies que faltaven: 10 km i 21 km. Eixe nou campionat autonòmic tindrà lloc al Trail Cortes de Pallás el pròxim 6 de maig. Un campionat que serà obert a tots els corredors…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Doble autonòmic…

Quan começava el 2018, la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana anunciava la nova creació de la nova àrea de Trail, que obria les portes a que els corredors per muntanya pogueren tindre una atenció i una llicència exclusiva en esta federació d’atletisme, obrint una nova opció més enllà de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana).

La Federació d’Atletisme obri secció de Trail

Anunciaven després que organitzarien també campionats autonòmics de Trail, de manera que obrien així la porta a una duplicitat amb els campionats autonòmics FEMECV.

Ara han donat a conéixer la seu de dos dels seus campionats en unes modalitats que els fan molt atractius: 10 km i 21 km. La cita tindrà lloc a Cortes de Pallàs el pròxim 6 de maig, coincidint amb el VI Trail de Cortes de Pallàs.

PUBLICITAT

Obert a tots…

El doble campionat autonòmic a Cortes de Pallàs permetrà atorgar un nou títul per conéixer els més destacats corredors i corredores en les distàncies de 10 km i 21 km. S’espera que siguen unes carreres molt ràpides.

A més, en esta primera edició, des de la Federació d’atletisme han informat que es podrà presentar qualsevol corredor empadronat a la Comunitat Valenciana, tot i que no tinga la llicència de Trail de la Federació d’Atletisme, la qual cosa és una mida per afavorir la participació. Per a les pròximes edicions dels autonòmics la idea és que per poder participar s’haja de tindre la llicència de la Federació d’Atletisme.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Cortes de Pallàs…

El doble autonòmic tindrà lloc el pròxim 6 de maig a Cortes de Pallàs, una preciosa localitat a la Vall d’Ayora Cofrentes, coneguda per la seua vinculació amb la natura i els paratges espectaculars pels quals transita el seu trail.

La prova recorrerà de nou les muntanya de Cortes amb una distància de 21 km 890+ i 10,6 km 570+, envoltant la Muela de Cortes, i comptarà també amb l’emoció de ser la penúltima cita del Circuito trail Valencia.

PUBLICITAT

De Marató, a la Mamova

Sense dubte una de les proves estrella serà a Andilla. Allà, el 15 d’abril, es disputa l’Autonòmic FACV de marató de muntanya, amb 42,5km i 2.300m/+.

Serà una cita que, amb caràcter excepcional, segons remarca la Federació d’Atletisme, podran disputar-la tots i totes les corredores empadronades a la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, l’entitat farà una xarrada per explicar el funcionament d’aquest campionat enguany i, especialment, en pròximes edicions. Aquesta xarrada encara no té una data i un lloc públic establert.


La Mamova serà Autonòmic de Marató per Muntanya


Més coincidències

A tot això, s’ha d’afegir que precisament l’Autonòmic de marató de la FACV de la Mamova coincideix en data, el 15 d’abril, amb l’Autonòmic de KM Vertical de la FEMECV al Puig Campana. Una situació que des del col·lectiu de corredors i corredores genera certa incertesa per haver d’escollir entre uns i altres.


Autonòmic Vertical al Puig Campana


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “El Trail se acabará integrando en el atletismo” | Sense Límits Aventura - […] Nous Campionats Autonòmics de Trail de 10 i 21 km […]
  2. Doble Campionat Autonòmic de Trail | Sense Límits Aventura - […] Nous Campionats Autonòmics de Trail de 10 i 21 km […]
  3. Sebas y Martotell, primeros campeones autonómicos de Trail FACV | Sense Límits Aventura - […] Nous Campionats Autonòmics de Trail de 10 i 21 km […]
  4. Sebas y Martorell, primeros campeones autonómicos de Trail FACV | Sense Límits Aventura - […] Nous Campionats Autonòmics de Trail de 10 i 21 km […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »