Seguí i Medina guanyen el Llop

L’equip Multiesport-UCMontgó domina en homes amb els tres primers classificats

La general del Circuit de les Comarques Centrals està liderada per Jordi Gil i Alicia Parreño

Fotos: Multiesport

Villalonga i la cursa del Llop va viure una gran jornada de btt amb la tercera prova del calendari del Circuit de les Comarques Centrals. Va ser un dia en què es va demostrar que hi ha un equip en plena forma, el Multiesport-UCMontgó, i un corredor que està en un gran moment, Alejandro Seguí, que es va imposar en homes. En dones, Gloria Medina va ser la vencedora sobre la líder de la general, Alicia Parreño (CronoBike Altea).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Domini de l’UCMontgó

L’equip Multiesport-UCMontgó no va deixar lloc a la sorpresa. Tres dels seus corredors es van situar al podi de la prova. El primer i guanyador absolut va ser Alejandro Seguí, que es va imposar amb 1.52.02. 25 segons després va arribar el segon classificat, el seu company d’equip Roberto Gómez. El tercer va ser un altre de l’UCMontgó, Jordi Gil, que va aplegar amb 1.54.23.


El Llop, preludi de l’Autonòmic


PUBLICITAT

Medina s’imposa

En dones, la lluita estava entre la líder del Circuit, Alicia Parreño, i Gloria Medina (UCMontgó). Es va imposar Medina, i ho va fer amb un temps de 2.39.55. A més de dos minuts va arribar Parreño (2.42.11), que amb tot es manté al capdavant de la general.

PUBLICITAT

Per equips

La classificació per equips va ser, òbviament, per a l’UCMontgó, que s’imposava per davant del La Cava Team, que era segon, i el Rafael Abad, que se tancava el podi de conjunts.

PUBLICITAT

 

Els líders

Després de les proves de Beniarbeig, les Fonts de Benigànim i ara el Llop de Villalonga, el Circuit manté de líders de la classificació general Jordi Gil en homes, i Alicia Parreño en dones. Amb tot, mai no es poden confiar si volen mantindré el maillot de líders en una competició que s’està posant realment cara.

PUBLICITAT

Seguí, també local

A Villalonga també hi havia classificació de corredors locals. Seguí es va imposar també ací, per davant de David Vidal, de l’equip Rafael Abad, el mateix del tercer classificat en aquesta categoria, Paco Reina.

ARA TOCA LLUTXENT

La pròxima cita del Circuit de les Comarques Centrals serà la quarta del calendari. Serà a Llutxent amb la V Marxa Gallos. Una cita de 35km que es disputarà el 8 d’abril a les 9.00h des de la localitat de la Vall d’Albaida. Després encara faltaran Senija (15 d’abril), la Benicadell a Castelló de Rugat (13 de maig), Moixent (27 de maig) i Polop (6 de juny).

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »