Els reis del Duatló a Castelló

El Circuit de Duatlons de la província finalitza amb l’última cita disputada a la capital amb Celestino Fernández i Yaiza Saiz com a grans dominadors

Fotos: José Carlos Muñoz

Realment ningú regala res ni la sort és definitiva per ser campions. El que es necessita és entrenar, i entrenar, i entrenar, i això han degut fer Celestino Fernández (Independent) i Yaiza Saiz (Trilavall) per vèncer el Circuit de Duatlons de Castelló que ha finalitzat el passat cap de setmana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Els dos han dominat la competició, amb les seues diferents proves, de pe a pa. En el cas de Fernández, ha guanyat en totes les carreres que ha corregut, és a dir totes excepte una, a Onda, mentre que Saiz no ha donat cap tipus de treva.

PUBLICITAT

Celestino domina

Celestino Fernández tothom sap com se les gasta, i en duatlons més. Així que allà on es va presentar, és a dir a Vila-real, a Vall d’Uixò i a Castelló, va guanyar. Va ser baixa a Onda, però les tres victòries li han servit per imposar-se al circuit per davant de Víctor García (Duurs Castelló), que precisament va vèncer a Onda, i Andrés Pascual (Triatló Davima), que va tancar el podi masculí absolut.

PUBLICITAT

Saiz, intractable

El puny de ferro el va posar Yaiza Saiz en categoria femenina. La corredora júnior, que va ser segona a Castelló, a només un segon de la vencedora, Inés Tirado, ha dominat i el circuit i s’ha proclamat campiona. En la general, l’han acompanyada Inés Tirado (Club Aquàtic Castelló) i Alba Tormo (Triceratops), que han hagut de claudicar davant del potencial d’una Saiz molt regular.

PUBLICITAT

4 proves i Almenara

A més del Duatló per equips d’Almenara, el Circuit de Duatlons de Castelló comptava amb quatre localitzacions a nivell individual. La competició ha transcorregut a les localitats de Vall d’Uixò, Vila-real, Onda i Castelló, on s’ha tancat la lliga.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »